Жертви на сексуалния насилник станали две момчета на 6 и

...
Жертви на сексуалния насилник станали две момчета на 6 и
Коментари Харесай

България Ври И Кипи! Изродът Делян Извърши Най-Гнусното С Три Дечица! Играел Е На Чичо Доктор

Жертви на половия принудител станали две момчета на 6 и на 8 години и едно момиче на 9 години.

Според обвиняването закононарушенията били осъществени в интервала от 1 май до 1 септември 2018 година по време на лятната почивка. Престъпните дейности на Дилян Д. били улеснени от обстоятелството, че децата живеели с насилника в една къща и той съумял да се възползва от това и отсъствието на родителите им.

Разкриването на незаконната активност подсъдимия станало инцидентно. Приятел на бащата на едно от потърпевшите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата дружно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, давал им цигари и им разрешавал да пият кафе. За да завоюва доверието им, пускал детски филми, а след това - и клипове с порнографско наличие. Включвал се в игрите им, като предложил да играят на " Чичо Доктор ", а дейностите си наричал разтривки.

Началото на наказателния развой, който ще бъде плануван за разглеждане в Търговищкия областен съд, половият принудител ще изчака в плевенския затвор, където ще бъде преведен до дни. От началото на досъдебното произвеждане Дилян Д. е с мярка за неотклонение " задържане под стража "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР