Жертвата на зверското прегазване на пътя в Гоцеделчевско е 17-годишно

...
Жертвата на зверското прегазване на пътя в Гоцеделчевско е 17-годишно
Коментари Харесай

Трагедията: 17-годишно е момичето, прегазено умишлено на път...

Жертвата на зверското газене на пътя в Гоцеделчевско е 17-годишно момиче от Гърмен, разкриха на брифинг от Окръжната прокуратура в Благоевград.

Инцидентът стана в събота вечерта сред гоцеделчевските села Хвостяне и Дъбница.

Момичето е пътувало с още двама души в кола, оповестява Българска национална телевизия.

Не е ясно по какви аргументи в един миг е слязла от автомобила и е останала сама на пътя. В колата, която я е прегазила по-късно, са пътували четирима младежи.

Те са избягали откакто са я прегазили, само че са арестувани няколко часа по-късно.

Шофьорът е използвал дрога. Полицията е задържала и спътниците на жертвата от другия автомобил.

Тялото на жертвата е обезобразено, тя е била влачена най-малко 15 метра.

Води се следствие, с цел да се открият аргументите, заради които момичето е напуснало единия автомобил, както и аргументите, заради които се е намирала на пътното платно, разгласи представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград.

До момента не е известно в кой миг е настъпила гибелта на дамата, прави се аутопсия, която ще даде спомагателна изясненост, заключи Георги Мадолев.

Изясняват се всички версии, след осъществяване на съответните дейности по следствието и правене на експертизи ще има повече информация за случая, както и дали дамата е била жива, когато е прегазена от автомобил, добави представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград.

До момента е известно, че двамата спътници на починалата жена са нейни познати и не е известна връзка сред тях и четиримата мъже от втория автомобил. Инцидентът е станал на прав сектор, към момента се открива с каква скорост се е движила колата.

Сигналът за случая е подаден от лице, което няма нищо с двете компании, уточни прокурор Мадолев.

Според локалния уебсайт Struma.com момичето се е скарало с някогашния си другар, с който е пътувало в колата, и е отворило вратата в придвижване.

По неофициална информация сега, в който е излизала от колата, е прелетяло беемвето с четиримата младежи и я помело. Те обаче не са спрели, с цел да видят кого са блъснали и да окажат помощ.
Свързани вести Шофьор преследва и умъртви на пътя млада жена, влачил я 20 метра с висока скорост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР