Жертвата на бруталното насилие в Бобов дол: Не е избухлив,

...
Жертвата на бруталното насилие в Бобов дол: Не е избухлив,
Коментари Харесай

Жертвата на бруталното насилие в Бобов дол: Не е избухлив, но и аз съм устата


Жертвата на бруталното принуждение в Бобов дол: Не е експлозивен, само че и аз съм устата.

Поредният жесток случай на домашно принуждение  предизвика вълна от отвращение . Случаят е от Бобов дол, а околните на фамилията споделиха разнообразни версии за експанзията.

Жертвата на насилието изясни пред, че  става въпрос за битов скандал и без нейно познание  майка ѝ е разгласила клипа в обществените мрежи, с цел да защищити щерка си.

„ За наши неща се скарахме, персонални, случило се е, нямам пострадвания, няма ми нищо.  Не е експлозивен, само че и аз съм устата.  Искам да бъде  освободен и да живее неговия си метод  на живот “, сподели тя, като добави, че досега  не е упражнявано принуждение над нея.

Майката на пострадалата, изясни пред , че щерка ѝ, е  зависима от мъжа, който редовно я тормозел . Жената прецизира, че след побоя, сниман на клипа, внучката ѝ ѝ звъннала по телефона. Тя пробвала да се свърже с щерка си, само че тя не дала отговор.

„ Детето ми изпрати клипа и  беше написала „ Виж “.  В момента, в който отидох в жилището, зет ми беше много нападателен. Помолих го да напусне, защото жилището е на щерка ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе.

Не мога да схвана за какво щерка ми  не желае да подава тъжба . Според мен е взаимозависимост, той знае по какъв начин да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее умерено ”, посочи майката на потърпевшата.

Съвсем друга версия описа  майката на мъжа.  Тя посочи, че  тормоз и принуждение е имало , само че то не е било от мъжа към дамата, а от  жената към мъжа.

„ Случаят не е подобен, какъвто ги разказват.
Скарали са се, в клипа е снимано единствено той по какъв начин е удря,
само че в действителност версията е, че тя му е  посегнала с нож и е желала да го намушка в корема . Той в никакъв случай не я е бил ”, добави майката на мъжа.

Прокуратурата в Кюстендил  изиска непрекъснат арест за насилника , оповестиха обвиняването.

Спрямо 39-годишния мъж е предявено обвиняване за осъществено закононарушение в изискванията на домашно принуждение.

Към момента той е  задържан за период от 72 часа,  след установяването му в столицата.

Съпругата му е  подавала тъжба  срещу него през 2019 година И тогава сигналът  бил за побой.  Впоследствие обаче дамата се отказала от показанията си и по случая не е било формирано досъдебно произвеждане.

През годините мъжът е  осъждан  за това, че намерил непозната движимост и не я върнал.

Има и наложена санкция от  1000 лева за безчинство.

Какво ще бъде наказването му в този момент, зависи от степента на контузиите на пострадалата.

„ Няма осъществена здравна експертиза, която да квалифицира действието – дали то ще бъде по алинея 1, където наказването е отнемане от независимост до три години, или по алинея 2,

където се планува  затвор до една година ”,  каза във вторник говорителят на прокуратурата в Кюстендил Крум Крумов.

Припомняме, че по случая стартира  разследване  след оповестения клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин той  пребива от бой брачната половинка си.  Кадрите са снимани от  детето на жертвата и насилника . Момиченцето е снимало с  цел да помогне на майка си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР