Жертвата е млад мъж, изчезнал от седмицаДвама са арестувани -

...
Жертвата е млад мъж, изчезнал от седмицаДвама са арестувани -
Коментари Харесай

Мъж убит, разчленен и натъпкан в шахта

Жертвата е млад мъж, липсващ от седмица
Двама са задържани - обвинен като причинител и негов помощник

Скарали се за пари и от злоба

Майстори, извикани да отпушват канал, откриха мъртвец в шахта на 5-етажна кооперация на улица “Раковски ” 168 в центъра на София. Убиият е млад мъж, който е бил разгласен за търсене преди една седмица.

Жители на постройката, в която се намира шахтата, описаха, че в последните дни се запушвала канализацията и се появявали течове. Затова и почнали ремонт, при който били открити и извадени човешките остатъци. По непотвърдена информация тялото е било разчленено и хвърлено в шахтата, а самото ликвидиране е осъществено на друго място и на 8 август. Една от версиите е, че зверството е след скандал за пари и поради злоба. Убитият имал студио за разтривки. 

Часове след откриването на натрупа е задържан възможния причинител на закононарушението. Заедно с него е арестуван и втори човек, който е оказал помощ на обвинения за убийството да избегне наказателно гонене - скрил го в хотел в „ Драгалевци ”.

Разследването се води от Софийска градска прокуратура. Криминалисти направиха няколко огледа както във входа на кооперацията, по този начин и във фризьорския салон, който се намира на партера. Търговският обект се назовава “Rock`n`roll barbershop ” и е единствено за мъжки прически, подстрижки и оформяне на бради.

Днес не стана по какъв метод шахтата с натрупа е обвързвана със салона и дали оттова има пряк достъп до мазето на кооперацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР