Жертвата бе открита в безпомощно състояние в дома ѝ на

...
Жертвата бе открита в безпомощно състояние в дома ѝ на
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняема 17-годишната девойка, намушкала баба си в Меричлери


Жертвата бе открита в безпомощно положение в дома ѝ на 24 август. В хода на оперативно-издирвателните дейности криминалистите открили, че причинител на действието е внучката на дамата, която признала, в наличието на контрольор от Детска педагогическа стая, стореното от нея и описала механизма на осъщественото.

Словесен спор сред двете минал във физическа разпра, като Е. К. нанесла няколко удара с нож в тялото на потърпевшата жена, след което избягала. След обзор от парамедици потърпевшата била отведена за лекуване в болнично заведение в Пловдив.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършен е оглед на мястото на престъплението, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, като са били назначени съдебномедицински и психична експертизи.

Е.К. беше арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа, а след привличането ѝ в качеството на обвинена, на същата е постановено и задържане за период до 72 часа. Предстои Окръжната прокуратура в Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинената, допълват от прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР