Жертва от еврейско престъпление от омраза, която беше бита по

...
Жертва от еврейско престъпление от омраза, която беше бита по
Коментари Харесай

Жертва на престъпление от омраза евреин изисква от нюйоркските избиратели да се активизират срещу антиизраелските протести срещу присъдата на нападателя

Жертва от еврейско закононарушение от ненавист, която беше бита по време на конфликти сред израелски и палестински поддръжници преди две години, сподели в сряда, че нюйоркските политици се нуждаят да се „ ускори “ на фона на възобновените демонстрации – защото един от петимата му нападатели беше наказан на повече от пет години зад решетките.

29-годишният Джоузеф Борген извика локални политици като кмета Ерик Адамс и губернатора Кати Хочул, че „ на никое място не могат да бъдат открити “, когато става въпрос за търсене на отговорност от протестиращите против Израел, цитирайки пропалестински марш в Манхатън в понеделник в които стачкуващи се натъкнаха на артиста Алек Болдуин и го наругаха.

„ Огледах Ню Йорк и видях какво се случи в понеделник и неналичието на отчетност за протичащото се “, сподели Борген пред Върховния съд на Манхатън.

„ Тъжната част е, че кметът знаеше за това, губернаторът знаеше за това, конгресмените знаеха за това и не направиха нищо. Те не желаят да се засилват “, продълж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР