Жертва на обстоятелствата ли е Дария Дугина, дъщеря на руския

...
Жертва на обстоятелствата ли е Дария Дугина, дъщеря на руския
Коментари Харесай

Чии грехове плаща Дария Дугина?

Жертва на събитията ли е Дария Дугина, щерка на съветския публичен деятел Александър Дугин, починала при детонация на автомобила си край Москва нощес?

Тя и татко й е трябвало да пътуват дружно, оповестяват съветските медии, само че в последния миг са тръгнали настрана, тя - с неговия автомобил. Предполага се, че взривното устройство е било предопределено за татко й.

Но Дугина не е просто дете на идеолога на Путин - тя е второ потомство мъдрец с идентични убеждения. 

Дария Дугина приключва Философския факултет на Московския държавен университет през 2015 година, след което стартира работа в Международното евразийско придвижване, учредено от татко й. През последната година-две се изявяваше и като политически коментатор по съветските медии под името " Платонова " - и интензивно поддържаше войната в Украйна.

Ето някои реплики на Дугина:

" Аз съм антирасистка и считам, че западното общество е тоталитарно общество. Те са тоталитарни расисти. "

" Какво има поради нашият президент, когато приказва за " груповия Запад "? Той има поради, че те са демократични. Те са демократична нацистка цивилизация. Там има цялостна доминация на правата на човек над правата на народа. "

" Няма да има чистки, ще има самопрочистване на обществото. "

Попитана в едно изявление за какво в Русия, в която сякаш има независимост на словото, арестуват и затварят хора, които са срещу войната, Дугина дава отговор по този начин:

" Когато Русия е във война, когато нашата страна е във война, би трябвало да има безспорна единодушие. Недопустими са други гласове. Има решение, има воля, би трябвало да се извърши. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР