Жертва на нагла автокажба е станала моделката Юлия Юревич, носителка

...
Жертва на нагла автокажба е станала моделката Юлия Юревич, носителка
Коментари Харесай

Бивша Мис България жертва на автокражба

Жертва на нагла автокажба е станала моделката Юлия Юревич, носителка на купата „ Мис България “ за 2007 година, писа „ Уикенд “. Ловки апаши са отмъкнали поръчковия „ Мерцедес “ Е класа на дългокраката хубавица, който тя получи като брачен подарък от съветския милионер Сергей Синдраков. Миската и енергийния необут живеят на фамилни начала от към година, а съгласно техни близки двамата дори са се бракосъчетали скрито и без демонстративен всемирски звук.

Кражбата на баровския състезателен мерцедес на стойност съвсем 250 000 лева е била осъществена през лятото, в столичния квартал „ Лозенец “. Юлия Юревич оставила автомобила си без контрол единствено за няколко минути, с цел да отскочи при своя другарка. Предполага се, че апашите са следили моделката и са уловили с устройство сигналът на ключа й, след което са съумели да възпламенят елементарно мерцедеса. Все още остава мистерия по какъв начин крадците са съумели да заглушат и отстраняват джипиес сигнала на немското возило.

Посегателството над автомобила на Юлия Юревич за благополучие не е сломило духа на изкусителката, успокояват нейни близки. Мъжът до известната миска – съветския милионер Сергей Синдраков, е побързал да зарадва обичаната си с ново извънредно возило. Отскоро 32-годишната хубавица с украинска жила в кръвта кара финален модел „ Порше Панамера “. Решеният в тъмносин цвят състезателен автомобил е със заводска цена от над 300 000 лева

Юлия Юревич и Сергей Синдраков, който има ползи в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на аварийни елементи за АЕЦ Козлодуй, са двойка от към година и половина. Въпреки, че Синдраков е с 20 години по-възрастен от носителката на наградата „ Мис България 2007 “, Юлия споделя пред околните си, че Сергей е мъжът на живота й. Двамата населяват необятен мезонет наоколо до хотел „ Маринела “. Сергей Синдраков има и различен брак зад тила си, преди да се разведе преди 6 година Богатството му се пресмята на над 20 млн. лева

Юлия Юревич също произлиза от заможно семейство. Баща й Евгений Юревич е измежду изтъкнатите енергийни босове в България и търгува с електрическа енергия. Преди години огромна част от положението на Евгений Юревич се стопи – баровецът изгърмя с 8,2 милиона лв., които бе поставил на огромен депозит в източената от Цветан Василев КТБ. Според близки до Юлия, точно татко й я е срещнал с съветския баровец Сергей Синдраков.

Иначе Юлия бе сгодена за Тодор Батков-младши, сина на някогашния притежател на „ Левски “, който й бе подарил поръчково „ Бентли “ за годежа. Впоследствие обаче двамата се разделиха, а върнатото от Юревич „ Бентли “ бе продадено от годеника.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР