Жертва на джебчийска кражба предупреди как е станал жертва на

...
Жертва на джебчийска кражба предупреди как е станал жертва на
Коментари Харесай

Телефонът на мъж е откраднат два пъти в рамките на секунди при „сложна“ измама за £10 000 в лондонски бар

Жертва на джебчийска кражба предизвести по какъв начин е станал жертва на хитра машинация, при която даже е купил на причинителя халба бира посредством благодаря.

Roberto Mobile се наслаждаваше на вечер в ирландски бар в Южен Лондон, когато добре облечен мъж върна изгубения му телефон. За да покаже, че е негов, Роб набра паролата си и купи пиво като жест към това, което той допусна, че е просто добър самарянин.

Но когато телефонът изчезна още веднъж за секунди, 53-годишният стартира да се паникьосва. Страховете му се трансфораха в смут, когато видя, че банковата му сметка е била източена с близо £10 000 в 117 транзакции., като този път получава достъп до неговите приложения – в това число банковата му сметка. Около £4800 бяха изхарчени в голям брой транзакции.

Сега Роб приказва за измамата, която съгласно него може да е дело на тайфа, откакто научи, че седем други телефона са били откраднати тази нощ от кръчмата The Swan, където той пиеше. Той описа по какъв начин се срещнал с изтънчено облечен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР