Жертва на атака в последните дни е съпругата на Кирил

...
Жертва на атака в последните дни е съпругата на Кирил
Коментари Харесай

Жертва на атаки: Гонят Линда от България!

Жертва на офанзива в последните дни е брачната половинка на Кирил Петков - Линда.  Повод да бъде нападната  от консуматори в обществената мрежа стана прибирането й в родната Канада по-малко от месец и половина преди парламентарните избори на 2 октомври, писа „ Ретро “.



Острите мнения за сладкарката явно не й  се понравиха и тя за първи път си разреши да си „ покаже рогата “ и да употребява по-груб звук, пробвайки се да се отбрани от нападките.

„ По-добре си спри на острова. България не е за теб ", написа консуматор с име Миглена Величкова на британски език към някогашната премиерша. " Живея в България от 15 години... Говори за себе си. ", дава отговор заядливо Линда. Спорът продължава и врагинята отвръща: " 15 години не стигат да си жител на България. Ненаймо (градът,  от който е родом Петкова в Канада), повече ти подхожда ". " По-добре се огледай дълго и деликатно в огледалото и се запитай за какво има толкоз доста неприятна сила в аурата ти и за какво изпитваш потребност да я прехвърлиш на щастливи хора “, брани се Линда.  „ Не става въпрос за неприятна сила, скъпа Линда. Научи си уроците и спри, където принадлежиш! Камъкът си тежи на мястото. Никога няма да бъдеш добре пристигнала в България и в никакъв случай не забравяй, че ще бъдеш постоянно просто чужденка “, написа още Миглена. „ Добре пристигнала съм в България. Тя е моят дом “, приключва Линда.

Тъкмо взела глътка въздух от разногласието се появява и нов дразнител, в обществените мрежи. " И ти и брачният партньор ти не сте мечтани в България ", написа той. Линда още веднъж не си затрайва и написа: „ Хахахахаха!  В неточност си! ".

Припомняме, че Линда идва да живее в България през 2007 година , когато се ражда втората им щерка с Кирил. Въпреки че обитава в България към този момент 15 години и обича да акцентира този факт, сладкарката към момента няма български паспорт. Самата тя наскоро призна за своето безгрижие и показа, че от мързел до момента не е задвижила процедурата по издаване на българските си документи. Преди няколко месеца брачната половинка на водача на Политическа партия въпреки всичко сполучливо взе изпита си по български език, което е единствено едно от условията, в случай че човек желае да придобие българско поданство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР