JerryRigEverything, популярен YouTube влогър, който е известен с това, че

...
JerryRigEverything, популярен YouTube влогър, който е известен с това, че
Коментари Харесай

Сгъваемият телефон Galaxy Flip 6 на Samsung беше тестван за здравина: какъв е резултатът

JerryRigEverything, известен YouTube влогър, който е прочут с това, че тества здравината на разнообразни джаджи, се зае с новия сгъваем смарт телефон Galaxy Flip 6. Резултатите са невероятни!

JerryRigEverything организира всичките си нормални проби на новия сгъваем смарт телефон на Samsung и устройството се показа възхитително. Екранът устоя множеството проби без съществени повреди: следите от изгаряне не оставят никакви повреди, а драскотините се появяват единствено след мощно надиране с нож.

Наред с други проби, влогърът се опита да направи джейлбрейк на Galaxy Flip 6, само че опитът беше несполучлив. По-специално, JerryRigEverything отбелязва, че прорезът е станал доста по-малко видим спрямо предходните генерации на смарт телефона, което доста усъвършенства потребителското преживяване.

JerryRigEverything също се е опитал да повреди камерите на смарт телефона с нож, само че те са се оказали извънредно издръжливи и са траяли да работят без никакви проблеми. Неправилната работа в устройството е зародила едвам когато влогърът е почнал да отлепва пластовете на екрана и защитното фолио, само че елементарните консуматори надали ще създадат това с новия си смарт телефон.

Новият сгъваем смарт телефон на Samsung в лицето на Galaxy Flip6 показва впечатляваща устойчивост и надеждност. Дори при сурови условия на тестване от страна на JerryRigEverything, устройството остава функционално и готово за ежедневни провокации. Така че можем умерено да кажем, че този смарт телефон е в положение да се оправи с всевъзможни провокации, които могат да зародят в всекидневието.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР