Жереми Фримпонг е в добра форма за Байер Леверкузен този

...
Жереми Фримпонг е в добра форма за Байер Леверкузен този
Коментари Харесай

Куман за цел на Манчестър Юнайтед: Не може да се защитава

Жереми Фримпонг е в добра форма за Байер Леверкузен този сезон, със седем гола и девет асистенции в 35 мача, което съгласно известията е привлякло вниманието на Манчестър Юнайтед и редица други топ европейски тимове. Той е десен бек, само че от време на време е употребен по-напред по терена от треньора на Леверкузен Шаби Алонсо, а Роналд Куман реши да не включва 22-годишния футболист в последния си избор за тим на Нидерландия заради подозрения по отношение на защитните му качества.

" Без Фримпонг? Това е поради системата, в която играем. Той играе съвсем като дясно крило. Десният ми бек би трябвало да може да се пази добре преди всичко и аз имам подозрения по отношение на това ", съобщи Куман.

Юнайтед за първи път беше обвързван с Фримпонг, откакто Диого Далот получи травма и пропусна няколко мача, като Аарон Уан-Бисака сега е първи избор за десен бек на Ерик загар Хаг. Според Foot Mercato, " алените дяволи " също имат интерес към централния бранител на Монако Аксел Дисаси и са създали опит да привлекат французина, защото Тен Хаг се стреми да укрепи своите благоприятни условия в защита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР