Жерар Пике заживя с любовницата си в старото семейно имение

...
Жерар Пике заживя с любовницата си в старото семейно имение
Коментари Харесай

Жерар Пике и новата му заживяха в дома на Шакира

Жерар Пике заживя с любовницата си в остарялото фамилно имение с Шакира, оповестяват локалните медии. Бившият капитан на Барселона и колумбийската певица обитаваха въпросната къща при първата й бременност през 2012 година Тя е и първият дом на Шакира в Испания.

" Има задоволително фотоси по какъв начин Шакира влиза и излиза, до момента в който е бременна. Имението е в извънредно спокоен регион и е напълно покрай морето. Това не е ново любовно гнездо - това е къща, която Пике и Клара Чиа ще употребяват през лятото ", изясни журналистът Пепе дел Реал.

Разкошният парцел е на няколко етажа, разполага с голяма тераса, басейн и даже футболно игрище. През останалите сезони Жерар и новата му другарка населяват апартамент в центъра на Барселона.

Ходът на Пике идва след новината за три секрети срещи на Шакира с Люис Хамилтън в Ибиса. Певицата и английският водач от Формула 1 провокираха вълна от клюки, откакто прекараха известно време дружно.

46-годишната Шакира и Пике се разделиха предходната година след гръмък скандал. Тя се реалокира в Маями дружно с двамата им синове.

Gerard Pique 'moves new girlfriend Clara Chia Marti into the Barcelona home he shared with ex Shakira'
— Josiah Williams (@Josiah_FL)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР