Жерар Пике се съгласи да даде децата на Шакира срещу

...
Жерар Пике се съгласи да даде децата на Шакира срещу
Коментари Харесай

Жерар Пике се съгласи да даде децата на Шакира, но ако изпълни две условия

Жерар Пике се съгласи да даде децата на Шакира против 400 000 евро и 5 безвъзмездни полета годишно

Защитникът на Барселона Жерар Пике се съгласи Шакира да вземе двете им деца в Съединени американски щати, само че сложи две условия .

Според испанския състезателен вестник Marca, футболистът упорства певицата да изплати дълга му от 400 000 евро и да заплати годишно пет полета от Испания до Съединени американски щати и назад в първа класа , с цел да може да види синовете си Милан и Саша.

Припомняме, че Пике и Шакира имаха връзка от 2011 година, само че брак по този начин и не беше регистриран.

Двойката разгласи раздялата си предишния месец. Според испанската преса главната причина за раздялата е невярност от страна футболиста, тъй че към момента не може да се приказва за мир сред звездите.

Шакира и Пике, 2014 година
Една от главните противоречиви точки беше въпросът за попечителството на детето. Тъй като Шакира живееше в Каталуния единствено поради Пике, откакто се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си в Съединени американски щати. Но това не устройва футболиста - заради натоварения график той не може да си разреши чести полети до друга страна.

В живота на певицата това не са единствените компликации - неотдавна испанската прокуратура изиска осем години и два месеца затвор за Шакира по дело за данъчни измами.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР