Жерар Пике не е оптимистично настроен относно шансовете на Барселона

...
Жерар Пике не е оптимистично настроен относно шансовете на Барселона
Коментари Харесай

Жерар Пике не вярва, че Барселона ще вземе титлата

Жерар Пике не е оптимистично надъхан по отношение на възможностите на Барселона да завоюва купата. Вчера момчетата на Кике Сетиен направиха 0:0 при гостуването си на третия Севиля и нап рактика изгубиха преднината си пред Реал (Мадрид). Каталунците имат три точки повече, само че Реал има мач на следващия ден в Сан Себастиан и при победа ще излезе отпред поради преимущество в директните дуели.

" Гледайки мачовете до момента, ще бъде доста мъчно за нас да спечелим купата. Равенството ни слага в позиция, в която към този момент нещата не зависят от нас, а гледайки идните мачове, ми е мъчно да си показва по какъв начин Реал (Мадрид) ще загуби точки ", показа Пике след мача.

Старши-треньорът Кике Сетиен не се съгласи с мнението на Пике:

" Мисля, че думите на Пике идват от неспокойствие. Сигурен съм, че на следващия ден ще мисли друго и съм сигурен, че Реал (Мадрид) няма да завоюва всичките си мачове. Вече не всичко зависи от нас, само че би трябвало да сме оптимисти ", сподели Сетиен, който преди дуела твърдеше, че Барселона може да вземе всичките си мачове до края на акцията. Наставникът не е неприятно да види играта на личния си отбор, а не да чака дарове от другите тимове.
 Севиля и Барселона не си вкараха гол
Севиля и Барселона не си вкараха гол

Домакините имаха по-чистите положения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР