Женското либидо е малко по-трудно разгадаемо от мъжкото. Екип изследователи решиха

...
Женското либидо е малко по-трудно разгадаемо от мъжкото.
Екип изследователи решиха
Коментари Харесай

Изследване установи кой вид спорт води жените до мощен оргазъм

Женското либидо е малко по-трудно разгадаемо от мъжкото.
Екип откриватели взеха решение да ревизират има ли спорт, който може да повлияе позитивно върху половия живот на по-нежния пол.
Оказва се, че има подобен и той не е по никакъв начин сложен за упражняване, а може да помогне на дамите да бъдат докарани до най-мощния оргазъм в живота им. 
Изследователи от университета Сакария в Турция откриха, че практикуването на пилатес два пъти седмично покачва либидото на дамите и им оказва помощ да реализират по-интензивни оргазми. Работата на учените е оповестена в списание Revista Internacional de Andrología.
Проучването включва 36 дами, които изпитват компликации при реализиране на оргазъм и възбуденост. Всички дами участваха в едночасов клас по пилатес два пъти седмично в продължение на три месеца и избягваха всяка друга физическа интензивност.
Преди и след тримесечната обучителна стратегия участниците попълняха въпросници за своя полов живот и въодушевление.
В края на опита откривателите откриват, че половият живот на дамите се усъвършенства бързо, като резултатите скачат от 12 от 95 до 29 (резултат под 26 се смята за симптом на женска полова дисфункция). Тяхното равнище на предпочитание се подобрило със 136%, броят на оргазмите се нараснал със 140%, а болката по време на сексуален акт намаляла със 116%. Настроението също се усъвършенства фрапантно.
Пилатесът е набор от извършения, ориентирани към насърчаване на дълбоките мускули на тялото. В часовете по пилатес акцентът е върху управлението на дихателната техника и коремните мускули. Ефективността на образованието се реализира не заради броя на изпълняваните извършения, а заради тяхното качество.
Дълбокото дишане и прецизните извършения оказват помощ за подсилване на мускулите на коремната празнина, таза и гърба. Според учените точно това се отразява на половия живот на дамите. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР