“Женско щастие – това цвете привлича късмет и просперитет Не

...
“Женско щастие – това цвете привлича късмет и просперитет Не
Коментари Харесай

“Женско щастие” – това цвете привлича късмет и просперитет

“Женско благополучие ” – това цвете притегля шанс и разцвет

Не инцидентно това цвете се назовава “женско благополучие ”! Щом попадна вкъщи, всичко в фамилията се подреди по магичен метод!

Благодарна съм доста за подробните указания! Това е в действителност скъпо! Никога не съм си мислила, че това цвете има толкоз доста функционалности!

Подариха ми цветето за рождения ми ден на 21 април и почтено казано първоначално се тормозих, тъй като се носят клюки, че това е доста капризно растение и откакто прочетох за него, разбрах, че не е толкоз ужасно! А е и потребно!

Някои придават на спатифилума магическа мощ, която може да промени живота към по-добро, до момента в който други предизвестяват за развъждане на това растение вкъщи.

Поверия за млади девойки
Спатифилумът постоянно се е считал за женско растение и се е радвал на невиждана известност измежду представителите на противоположния пол. Смята се, че той носи същинско благополучие за всички дами, както можете да се досетите от известното име на това домашно цвете.

На неомъжените дами растението придава прелест и всички тези качества, които би трябвало да развият у себе си, с цел да се харесат на противоположния пол. Той се грижи освен за хубостта и запазването на младостта на своята стопанка, само че и за здравето й, тъй като единствено здрава жена може да реализира цялостно благополучие.

Ако вярвате на поверията, цветето ще ви помогне да намерите своя обичан и да създадете семейство. Ако от дълго време не можете да намерите подобаващия човек за вас, пробвайте се да се сдобиете с това растение.

За никого не е загадка, че главният съставен елемент на женското благополучие са здравите деца. Спатифилумът може да донесе такова благополучие на всяка жена.

Смята се, че спатифилумът ще ви помогне да забременеете, по-лесно и по-лесно да износите плода.

Много хора виждат приликата на цветето с фигурата на бременна жена, когато коремът едвам стартира да придобива закръглена форма. Но той ще цъфти единствено при изискване, че се грижите вярно за него. Само в този случай той е в положение да донесе благополучие, наслада и естетика в фамилията.

Поверията и суеверията за спатифилума споделят, че той носи всички съставни елементи за същинско женско благополучие. Не единствено намирането на подобаващ брачен партньор, основаването на семейство и раждането на деца. Невъзможно е да си представим щастлива жена без естетика и единодушие в връзките със брачна половинка и децата.

Спатифилумът защищава фамилията от кавги и кавги. Той прогонва безсмислената ревнивост и укрепва връзката на двойката. Ако поставите това растение в спалнята, близо до леглото, в никакъв случай няма да загубите брачна половинка си. Цветето на фамилното благополучие ще ви помогне да премахнете всички проблеми в интимния си живот и няма да остави вашите усеща да пресъхнат през годините на брачния живот.

Това растение ще бъде потребно и в случаите, когато в фамилията бушуват спорове сред поколенията. Мнозина не схващат възрастните си родители, което се трансформира в причина за кавги.

Вижте още: Кюфтенца с картофи в доматен сос със сметана

Спатифилумът ще обезпечи взаимно съгласие сред всички членове на фамилията и ще го защищити от всички прояви на отрицателни връзки. С негова помощ елементарно можете да постигнете това, от което се нуждае всяка жена.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР