Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) започва утре новия

...
Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) започва утре новия
Коментари Харесай

Представяне на отбора и изненади за публиката на първия мач на Марица за новия сезон

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) стартира на следващия ден новия сезон в Национална волейболна лига Демакс с мач против новака Марица 2022 (Пловдив). Двубоят е на 28 октомври (петък) от 17:30 б.в. в зала Сила.

От клуба приготвят публично показване на тима шампионките за новия сезон – 2022-2023. Една по една ще бъдат показани състезателките и треньорския щаб на клуба.

За публиката ще има и още изненади и всеки с билет за дуела ще взе участие в лотария за 10 безвъзмездни билета за първия домашен мач на Марица в Шампионска лига против турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул). Мачът ще се играе на 20 декември (вторник), от 18:00 б.в. в зала Колодрума.

Томболата ще бъде изтеглена на два пъти – пет билета след първия гейм и пет билета след края на втория гейм.

Марица влиза в новия сезон с опит да завоюва девета поредна шампионска купа, което ще я трансформира в първия клуб в България с девет следващи шампионски трофеи в женския волейбол. В момента маричанки поделят първото място с Левски (София) с по осем следващи. Клубът започва новия сезон и със 137 следващи победи в НВЛ, а серията стартира през ноември 2015г.

Марица 2022 е един от новаците в групата през този сезон. Освен тях в шампионата ще вземат участие Хектор (София) и Левски (София), който се завръща в българския женски волейбол. Останалите съперници на маричанки ще бъдат тимовете, които играха и през предишния сезон – ЦСКА (София), Казанлък Волей (Казанлък), Славия (София) и ДКС Варна (Варна).

Билетите за дуела са на цена от 5 лв. и ще бъдат продавани на касата в зала Сила. Вече в продажба са и трите абонаментни карти за новия сезон – златна – даваща право на наличие на всички домашен мачове на клуба в Шампионска лига, НВЛ и Купа България, сребърна за всички мачове в НВЛ и Купа България и бронзова единствено за постоянния сезон в НВЛ. Картите може да закупите в залата и преди дуела.

Съдии на мача ще са Ивелина Илиева и Красимир Манолов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР