Женският пазар е най-популярният в София, сочат данните от представително

...
Женският пазар е най-популярният в София, сочат данните от представително
Коментари Харесай

Женският пазар е най-популярният в София: Соц.проучване

Женският пазар е най-популярният в София, сочат данните от представително за столичния град изследване. Той безапелационно води измежду останалите борси.

Женският пазар е желан от 49% от запитаните 400 софиянци , чиято демографска характерност съответствува със статистическата за милионния град съгласно последното броене от края на 2021 година
Със 17,5% втората позиция е за пазара Красно село, който води с малко пред пазара Димитър Петков, набрал 15,5%.

Изненадата се състои във обстоятелството, че пазарът " Димитър Петков ” е с най-изгодни ценови равнища сред водачите, а живеем във времето на огромна инфлация, съпроводена с немалка далавера.

Четвъртата позиция е за пазара Иван Вазов с 10%, а 8% не са определили никой от четирите водача за собствен любимец, като очевидно имат други желания , демонстрират данните от изследването на Идеологика.

77,5% от софиянците поддържат реконструирането на частта на Женския пазар откъм Лъвов мост в неговия северен край, като логически свършек на преобразяването на цялата тази градска зона, която половин век беше в периферията, само че през последните години Столичната община ремонтира тотално благодарение на парижкия регион Маре.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР