Женската злоба е страшно нещо, а щом две представителки на

...
Женската злоба е страшно нещо, а щом две представителки на
Коментари Харесай

Женска злоба! Бясна пенсионерка налетя на комшийка, нарече я пропаднала к*рва

Женската завист е ужасно нещо, а щом две представителки на нежния пол си вдигнат мерника една на друга ситуацията за негативно време става напечено. Доказателство за това е пенсионерка от Лом, която гневно наругала комшийката си пред целия блок.
Женската кавга се разиграла на 16 май тази година по обяд, само че нападателната бабетка бе изправена пред съда преди дни да дава отговор за делата си. От документите по делото излиза наяве, че К.В. нарекла своя съседка Е.П. пропаднала к*рва пред хора, събрали се пред жилищния блок, в който живеят.
Двете дами не се разбирали още от 2010 година и постоянно влизали в словесни спорове, само че на въпросната дата напрежението ескалирало. Е.П. излизала от блока, когато срещнала пенсионерката, която почнала да крещи и да я наскърбява поради разлята вода. Жената подминала бясната бабка и се запътила към гаражите до блока, с цел да види мъжа си. В това време пенсионерката я последвала, като крещейки на висок звук сипела обиди.
Мъжът на дамата чул крясъците и предизвестил бабката да престане да крещи и да наскърбява брачната половинка му. Тогава К.В. се обърнала към него и го нарекла „ софийски отпадък “ и „ помияр “. Тогава дамата декларирала, че ще я съди за обидите и по този начин и направила.
В правосъдната зала пенсионерката отричала до последно, че е обиждала Е.П. и мъжа й, макар очевидците на случилото се, които дали показания. Бабата даже си измислила, че един от очевидците не е бил там въпросния ден, а е бил на работа и няма по какъв начин да му се има вяра. Справка във компанията обаче посочила, че очевидецът в действителност е бил отмора и бабата споделила всичко единствено с цел да се отбрани.
Въпреки опитите да се избави, К.В. била наказана да заплати 1000 лв. санкция в интерес на страната, 500 лв. на Е.П. обезщетение за уронване на достойнството и достолепието й, 422 лв. за разходи по делото и 55 лв. други правосъдни такси.
Присъдата си пенсионерката може да апелира пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР