Женската щафета на ПСК Черно море постави нов клубен рекорд

...
Женската щафета на ПСК Черно море постави нов клубен рекорд
Коментари Харесай

Женската щафета на Черно море постави нов клубен рекорд на ДП в Бургас

Женската щафета на ПСК Черно море сложи нов клубен връх на 4 по 50 метра свободен жанр по време на Държавното лично-отборно състезание по плуване в дребен басейн в Бургас.

Квартетът Росина Тодорова, Елица Кралева, Тея Николова и Бояна Кирчева финишира за 1:47.05 минути и усъвършенства личното достижение на варненския клуб, сложено преди две години на Държавния шампионат в София.

Силно достижение в днешния ден записа националът Петър Мицин от Вихрен, който завоюва финала на 200 метра бътерфлай с време 1:55.59 минути, което му донесе 821 точки по системата на ФИНА. 17-годишният национал, който другия месец ще взе участие на Световното състезание в дребен басейн в Мелбърн, даде поръчка, че може да се конкурира с хегемона в тази дисциплината Антъни Иванов, който държи държавния връх с 1:51.49 минута.

17-годишната Александра Димитрова усъвършенства втори връх по време на шампионата, откакто финишира втора на 50 метра тил с време 28.87 секунди. Постижението на състезателката на ПК Спринт е със стотна по-добро от досегашното върхово достижение за девойки старша възраст на Габриела Георгиева, която предстоящо завоюва финала в дисциплината с 28.51 секунди.

Вчера Димитрова усъвършенства върха и на 100 метра тил за девойки старша възраст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР