Жените започват да чувстват неувереност във външния си вид само

...
Жените започват да чувстват неувереност във външния си вид само
Коментари Харесай

Жените стават неуверени, разглеждайки чужди снимки в социалните мрежи

Жените стартират да усещат нерешителност във външния си тип единствено след час разглеждане на непознати фотоси в обществените мрежи, написа в. " Дейли мейл ".
 
Проучването е извършено от екипа на доктор Мартин Граф от университета в Южен Уелс. То е обхванало 100 представителки на нежния пол. Те трябвало да отговорят на въпроси какъв брой време отделят на три обществени мрежи - Фейсбук, Instagram и Pinterest.



Участничките били разграничени на четири групи според от това какъв брой време прекарват в упоменатите платформи - от 30 минути до над 90 минути. Бил задоволителен единствено час, с цел да се почувстват дамите дебели и с незадоволително стегнати тела. Жените започвали да изпитват възходяща паника от това по какъв начин могат да бъдат възприемани от близките.
 

Учените означават, че ползвателките на Фейсбук и останалите платформи постоянно подминават обстоятелството, че доста от потребителките изпращат свои фотоси с фотошоп . При съпоставяне елементарните дами, които не употребяват обработка на фотографиите си, стартират да се усещат по-неуверени в своята атрактивност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР