Жените винаги са искали да бъдат неотразими, сексапилни и страшно

...
Жените винаги са искали да бъдат неотразими, сексапилни и страшно
Коментари Харесай

Грижите за лицето, които ще властват през 2019 година

Жените постоянно са желали да бъдат неотразими , сексапилни и ужасно красиви . И по този начин е от хилядолетия. В днешно време непрекъснато се откриват нови и нови неща, а процедурите за хубост никнат като гъби. Само си спомнете вампирския лифтинг на Ким Кардашиян и манията, която завладя света по-късно. Ето кои са топ трендовете в поддръжката на кожата на лицето тази година:

Солна терапия

Тази спа терапия за лицето е отговора против студената зима, която суши лицето ни. Солта възвръща и подмладява кожата. Освен това я детоксикира. Самата процедура стартира с фина хималайска сол , която нежно ексфолира и приключва с ултразвуков масаж и модерна LED терапия, която подтиква производството на колаген.
 маска ThinkStock/Getty Images
Ендо канабиноидна терапия или CBD

Това е конопено масло , употребявано за козметични цели. То към този момент е на всички места. Тази терапия успокоява кожата, изглажда бръчиците и отпуска мускулатурата. 

Според кожните лекари е въпрос на време да стартира да се употребява и за други медицински цели, защото маслото има удобен резултат за ставите.-->

Антиоксидантна плодова терапия

Тук към този момент приказваме за модерните супер плодове - акай бери, годжи бери, нар. За тях е открито, че имат антиейдж резултат върху кожата. Богати са на витамин С, минерали, протеини, които ще накарат кожата ви да свети от здраве.
 маска ThinkStock/Getty Images
Фротокс

Това е тип криотерапия, т.е. заледяване на кожата с течен азот. Ефектът е като при ботокса - изглаждат се бръчките. При фротокса се насочва ледената бликам към проблематичните зони.
 кожа ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР