Жените сме си супергероини принципно, но и зодиите ни играят

...
Жените сме си супергероини принципно, но и зодиите ни играят
Коментари Харесай

Тайните суперсили на жените според зодията

Жените сме си супергероини кардинално, само че и зодиите ни играят значима роля в силите, които притежаваме. Всяка една от нас изпъква с темперамент и умения. Но чудили ли сте се кое ваше качество може да се смята и за суперсила?  Ето кои са тайните суперсили на дамите съгласно зодията:

Овен - супер скорост

Овните ненавиждат всичко, което забавя темпото им и метода, по който желаят да живеят. Бързите обороти са тяхна пристрастеност и те потвърждават, че това може да бъде същинска суперсила.
 жена iStock/Getty Images
Телец - закъснение на темпото

Телците са измежду най-търпеливите представители на зодиака. Те могат умерено да изчакат всичко да си пристигна на мястото от единствено себе си.

Близнаци – всезнайковци

Близнаците общо взето знаят всичко и то до най-малкия подробност. Те обожават да четат и да учат, а мозъкът им непрекъснато е претъпкан с информация.-->

Рак - лечители

Знаехте ли, че Раците са най-хубавите майки в зодиака? Това е по този начин, тъй като те обожават да се грижат за хората. И това е суперсилата им - да оказват помощ на останалите, по какъвто метод могат.
 майка и дете iStock/Getty Images
Лъв - изключителна мощ

Лъвовете са най-силната зодия. Те са смели , устойчиви и не могат да отстъпват. Могат да покажат на целия свят какъв брой са мощни, а най-голямото им ентусиазъм идва, когато съумеят да потвърдят правотата си пред останалите.

Дева - мощен разсъдък

Девите имат огромна прочувствена просветеност, а това им оказва помощ в доста житейски обстановки, в които останалите зодии не знаят по какъв начин да се оправят.
 работа iStock/Getty Images
Везни - човешки щит

Вие обичате мира и сте способни да извършите всичко, с цел да царува мир и всичко да бъде умерено. Везните усещат дарба да закрилят обичаните си хора и да ги обгрижват.

Скорпион - рискови мацки

Представителките на зодия Скорпион може да не са мощно въоръжени и да не се бият с меч, само че не е хубаво да ги закачате, тъй като си падат малко лудички и може да си изпатите.

Стрелец - пътешестване във времето

Е, Стрелците не пътуват във времето безусловно, само че са хора, които обожават да се връщат към предишното, да откриват поучения както за себе си, по този начин и за околните си и да проучват верните си и неверните си ходове.

Козирог – камуфлаж

Резервирани, тихи и най-трудолюбивите в зодиака. Козирозите имат способността да се сливат с тълпата, без никой да види стъпките, които подхващат, до момента в който самите те не решат.
 майка iStock/Getty Images
Водолей – телекинеза

Водолеите са отлични манипулатори и съумяват да накарат хората да вършат тъкмо това, което желаят. Отлични водачи са и знаят по какъв начин да реализират своето.

Риби – магия

Рибите са най-креативният знак в зодиака и в действителност са като вълшебници, които творят хубост с мозъка, душата и ръцете си. Те са общ брой от страст и креативност, която носи същинско чудо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР