Жените след 40 трябва да бъдат изключително внимателни към външния

...
Жените след 40 трябва да бъдат изключително внимателни към външния
Коментари Харесай

Нюанси на косата, които изглеждат по-млади

Жените след 40 би трябвало да бъдат извънредно деликатни към външния си тип. Това е възрастта, в която желаете да изглеждате млади, привлекателни и красиви. От огромно значение при основаването на изображението е сянката на косата.

Стилистите оферират на дамите разнообразни тонове за къдрици, които ще създадат визията младежка и свежа.

Русо

На тази възраст дамите се поучават да дават желание на светлите нюанси на косата. Основното е, че те не би трябвало да са доста бели или с нотка на сива коса.

Такива тонове са свързани със сива коса и назад, доста прибавят възраст.

Но мекото златисто русо има подмладяващ резултат. Когато изсветлявате косата, би трябвало да се помни, че нишките би трябвало да наподобяват естествени и да не наподобяват на къдрици с пероксид.

Кестен

Ако желаете да измененията коренно и да се отървете от сивата коса, изберете кестенови нюанси.

Основното нещо е да не употребявате прекомерно тъмни тонове, които освен ще прибавят възраст, само че и ще се концентрират върху бръчките към очите и шията.

Съвет: Ако постоянно боядисвате косата си в кестенови нюанси, би трябвало да избягвате резултата от потъмняване на върховете, което постоянно се получава при неверна техника на боядисване.

Меден колорит

Този цвят ще даде на изображението прохлада и младост.

Медният колорит е подобаващ за всички дами без изключение. Той има огромна палитра, тъй че можете умерено да експериментирате с избора.

Ако желаете да подмладите визията си, не се колебайте да изберете медни цветове. Помислете за характерностите на вашия пъстър вид. За някои са подобаващи светлите палитри, а за други по-тъмните.

Русо

Универсален цвят, който подхожда на всички дами. Най-важното е да избягвате доста тъмни тонове.

Когато избирате сянка, вземете поради цвета на кожата.

Изненадващо, русата коса е хубост, която е оценена по целия свят.

Карамел

Това е топъл колорит, който ще придаде на лицето нотка прохлада и младост. Ще подчертае дълбочината на очите и ще скрие предателските бръчки по лицето.

Карамелен колорит е съвършен вид за оцветяване за дами на всяка възраст. Палитрата е толкоз разнообразна, че всяка жена ще откри собствен личен звук, който хармонично ще се впише в облика.

Млечен карамел, карамелено рус колорит и други цветове ще бъдат изключително известни този сезон.

Шоколад

Благороден цвят, който ще придаде на изображението нотка на грациозност и компактност.

Шоколадовият колорит съвършено акцентира скулите и очите, подмладява, прави чертите на лицето по-ярки и по-изразителни. Това ще даде на косата повече плътност, ще оживи облика.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР