Жените също изневеряват. Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените

...
Жените също изневеряват. Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените
Коментари Харесай

Пет причини, поради които жените изневеряват на мъжете

Жените също изневеряват. Експертите обаче настояват, че изневярата при дамите има не толкоз физически, колкото прочувствени корени. Вижте някои от аргументите за женската невярност:

Влюбва се в различен

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате колегата си и да се разбирате отлично, само че внезапно сърцето ви може да изиска някой различен. Мнозина са се озовавали в сходна обстановка, само че в никакъв случай не се знае по какъв начин ще се развие новата връзка, в случай че този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта. Ако с новия сътрудник не се получават нещата, постоянно можеш да останеш при сигурния остарял сътрудник. Разбира се, в случай че той не е научил за твоите игрички и няма проблем с изневярата ти.

Тя търси нещо по-добро от теб

Когато една жена не се усеща задоволително щастлива във връзката си и желанията и фантазиите и не са се случили, тя стартира да се оглежда за някой различен, по-добър от теб. Ако се усеща пренебрегната Игнорирането е присъщо на дългите връзки, в които и двамата сътрудници към този момент се познават доста добре и са се приели за даденост. Ясно е, че пристрастеността и любовта може към този момент да не са толкоз мощни, само че въпреки всичко би трябвало да си обръщате внимание. Защото дамата може да потърси внимание в обятията на някой различен мъж.

Търси завършения

Всяка връзка стартира с доста незнайни. Постепенно се опознавате, дамите се, имате деца и незабелязано попадате в коловоза на всекидневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и в този момент всичко е единствено досада. Някои дами обаче не се помиряват с това. Те постоянно са подготвени за нови завършения и в случай че не ги намират при вас, просто ще ги потърсят при някой различен.

Изневяра за възмездие

Жените са кралиците на отмъщението. Ако вие сте й изневерили и тя ви е хванала, сигурно не се е почувствала доста прелестно. Ако въпреки всичко не ви е изритала незабавно и не е не запомнила за вас, не бъдете толкоз спокоен, че всичко е наред. Тя безшумно и добродушно чака часа на нейното възмездие.

Вижте още:

Шест типа невярност и аргументите за нея

Защо мъжът и дамата обичат друго и кой изневерява повече?

Четири аргументи за женската невярност

Отмъщението е най-честата причина за женската невярност

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Разкриха на каква възраст дамите изневеряват най-често
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР