Жените са тези, които обикновено премислят всичко по сто пъти.

...
Жените са тези, които обикновено премислят всичко по сто пъти.
Коментари Харесай

7-те мъчителни въпроса за всеки мъж преди венчилото

Жените са тези, които нормално премислят всичко по 100 пъти. Когато един мъж реши, взема решение завинаги… и въпреки всичко има някои съмнения, които минават през мозъка му и не му дават мира до деня на сватбата.

1. Не избързваме ли?

Колкото и време да мине, всеки мъж се пита дали не е избързал и подготвени ли са с половинката му за тази огромна крачка. Понякога страстите замъгляват вярната преценка и страхът се прокрадва на моменти.

2. Ще бъда ли добър брачен партньор?

Бракът значи повече отговорности. Романтичените жестове и вечерите на свещи към този момент нямат значение. Важни са обещанията, проектите за бъдещето, спокойствието и поддръжката, която всеки мъж би трябвало постоянно да може да дава на дамата до себе си.

3. Ще се оправя ли с прехраната?

В колкото и съвременно време да живеем, мисълта на мъжете, че основно отговорността за прехраната е тяхна, в никакъв случай не ги напуща. Всеки мъж се тормози дали цялостен живот ще съумява да дава всичко, от което фамилията му има потребност.

4. Ще има ли изневери…

… както от моя по този начин и от нейна страна? Никой не стъпва в брак с мисълта, че в миналото ще изневери. Всички предпоставки за това на този стадий не съществуват, само че всеки мъж си мисли дали ще може да устои до края и дали жена му ще бъде напълно негова вечно.

5. Дали тя ще се откаже?

Няма мъж, който да не се е страхувал от това дамата до него да не се откаже в последния миг. Всички невероятни сюжети внезапно изникват в съзнанието на мъжете, подбудени от егото му, което не би понесло такова оскърбление.

6. Може ли това да е за цялостен живот?

Никой не може същински да си показа какво ли би било единствено с един човек до края на живота му… да си показа и да осъзнае същински. Разбираш чак, когато стигнеш до дъно с този, с който си почнал първоначално.

7. Какво ще стане, откакто се появят децата?

Ще си бъдем ли близки още веднъж, щя се се занемари ли, това ще провали ли брака ни? Десетки въпроси без отговор, които сигурно минават през мозъка на всеки мъж, преди да каже заветното „ да “.

Източник: iwoman.bg
тагове въпрос мъж венчило
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР