Жените са считани за толкова добри в лъжите, че на

...
Жените са считани за толкова добри в лъжите, че на
Коментари Харесай

11 лъжи, които жените използват най-често

Жените са считани за толкоз положителни в лъжите, че на доста хора им е мъчно даже да засичат, когато ги лъжат. Ето и някои много постоянно срещани неистини, които девойките изричат, с които би трябвало да сте осведомени.

1. Добре съм
Жените избират да крият прочувственото си положение, тъй като мислят, че това, през което минават ще повлияе на метода, по който мъжете гледат на тях.

2. Не ми пука за някогашната ти
Когато стане въпрос за някогашната, вашата другарка може да си мисли, че към момента говорите с нея, а това може да я накара да стартира да се рови в профила ѝ в обществените мрежи.

3. Няма да се ядосам
Ако криете нещо по женската си половинка и тя заподозре, ще стартира да ви пита за него още веднъж, и още веднъж, и още веднъж... Веднъж, когато научи истината, това заричане става безсмислено и се не помни.

4. Няма да ревнувам
Ревността е една от тези човешки черти, която не може да бъде унищожена или понижена. Тя просто съществува. Ако момичето ви ви каже, че не ревнува, не бъдете толкоз сигурни в това.

5. Никога не съм правила това
Когато стане въпрос за нежни милувки, девойките се пробват да наподобяват колкото се може по-невинни. Те се пробват да скрият предходния си полов опит от гаджето. Не споделяме, че всички девойки са идентични, само че когато стане въпрос за непорочност, множеството девойки лъжат.

6. Ще бъда подготвена след 5 минути
Да очаквате девойките да бъдат подготвени за същото време като момчетата е като да очаквате слон да снесе яйце.

7. Имам ти доверие
Не е нужно изследване, с цел да се потвърди, че повече от половината девойки на планетата имат проблеми с доверието. Дори и да ви се доверява в този момент, това не значи, че ще продължи постоянно.

8. Не, не съм гладна
Причината, стояща зад тази неистина е публичното мнение, че дамите би трябвало да ядат по-малко от мъжете. Това напрежение кара дамата да отхвърля храна, даже и да е извънредно гладна.

9. Денят на влюбените не е чак толкоз значим
Дори и да каже такова нещо, надълбоко в себе си желае да ѝ купите подарък, да планирате среща и да изненадате сантиментално.

10. Излез с момчетата, няма проблем
Дори и да ви разреши да излезете, се уверете, че в действителност е съгласна и ѝ се обадете в точния момент или ѝ изпратете известие. Иначе следствията могат да бъдат унищожителни.

11. Не знам. Прави, каквото си искаш
Не се хващайте на това. Това не е разрешение, а прикрито предизвестие. Тя в действителност ви предизвестява, че скоро няма да ѝ пука какво вършиме. Така че, изберете умно дали ще вършиме това, което желаете или ще извършите компромис и ще изберете нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР