Жените са по-склонни да таят в себе си обида и

...
Жените са по-склонни да таят в себе си обида и
Коментари Харесай

Защо недоволството срещу любимия е вредно и как да се отървем от него?

Жените са по-склонни да таят в себе си засегнатост и яд. Но потиснатото възмущение оказва отрицателен резултат освен върху връзките ни с другите. Това се отразява най-много на връзките ни. 

Недоволството се оказва водещ психосоматичен фактор за отключването на доста болести. Вероятно не е надалеч моментът, в който в медицинските справочници ще се обособи раздел " негодуванието против мъжете и здравето на дамите ". Според специалисти това отрицателно възприятие е пагубно за женското здраве и се свързва най-много със здравословни проблеми в половата система. Смята се, че женското възмущение " се натрупва " най-вече в ханша и гърдите. 
 Любовен хороскоп за този уикенд, 26 – 27 ЮНИ Любовен хороскоп за този уикенд, 26 – 27 ЮНИ
Овен Овните ще се усещат обичани и ще имат предпочитание за еротични занимания през уикенда. Телец На Телците няма да им върви в любовт...

Съвременната жена има доста аргументи да е недоволна от колегата си - той не прави оценка нейните старания, не вижда новата ѝ прическа, отхвърля да инсталира рафта в банята и т.н. 

За да се отървете от недоволството, би трябвало да се освободите от него и да простите. Но това не значи просто да го скриете в дълбините на подсъзнанието си. 

За да се справите с недоволството, направете следното:
Спокойно кажете на обичания си какво тъкмо в неговото държание ви е огорчило. Открито обсъдете обстановката и по този начин няма да позволите на негодуванието да съсипе живота ви.  Погледнете обективно на обстановката и преценете дали в действителност сте афектирани или просто желаете да привлечете вниманието на обичания си. Във втория случай не би трябвало да мислите по какъв начин да се отървете от негодуванието, а по какъв начин да разрешите личния си проблем.  Ако дълго време спорите с обичания си, не позволявайте недоволството да съсипе връзката ви. В случая и двамата имате разнообразни гледни точки. Помислете дали не може да извършите компромис. 
Важно е да разберете обстановката и да осъзнаете какви страсти поражда тя във вас. Използвайте рационално времето и силата си. 

Вместо да се отдадете на личното си възмущение, по-добре посветете времето си на нещо, което ви харесва и ви кара да се чувствате добре - да вземем за пример масаж, козметична процедура или обиколка из магазините. 
 ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 26-27 юни ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 26-27 юни
Овен Настроението ви ще бъде съвършено, като че ли в унисон със слънчевото лятно време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате пре...

Разрешете първо личните си проблеми и едвам по-късно ще постигнете баланс във връзката. 

Как да се оправим със остарели обиди?

Обидите, които са потискани в продължение на години, са най-опасни. В този случай ще е належащо да положите малко повече старания. 

Напишете на лист хартия обстановката или думите, които са ви обидили. Опишете и страстите, които сте изпитали. Разделете го на обособени усеща. 

След това си задайте въпроса дали вашият обичан е имал късмет да постъпи по друг метод и да употребява разнообразни думи. Ако е по този начин, помислете си за какво го е направил. Може би в този миг и той е имал персонални проблеми (напрежение в работата, финансови проблеми и т.н.).  В случая не става въпрос да го оправдаете, а да простите. Направете го поради себе си, а не поради него. Само по този начин ще се избавите от разрушителните усеща. 
 3 сигурни метода да си върнете любовта във връзката си 3 сигурни метода да си върнете любовта във връзката си
Любовта не може да бъде на макс от самото начало. В един миг ще почувствате, че страстите ви леко са утихнали. Това е напълно нормалн...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР