Жените са деликатни създания и често се случва мъжете да

...
Жените са деликатни създания и често се случва мъжете да
Коментари Харесай

Топ 5 неща, които искат жените

Жените са деликатни създания и постоянно се случва мъжете да не могат да ги схванат. Това провокира шеговити мнения, както и още по-шеговити отговори. Разбира се, постоянно можете да попитате една жена какво желае и да установите, че и тя няма ни най-малка визия. Ето 5 неща, които желаят дамите:

Не всяко „ не “ значи „ не “

Понякога дамите желаят да провокират мъжа до себе си и тяхното „ не “ е по-скоро „ да “. Жената прави това, с цел да притегли мъжкото внимание.
 среща Thinkstockphotos
Да се интересувате от нея

Може би няма жена, на която да не и харесва сътрудникът и да се интересува от нея - от нейните страсти, усеща и настроения.

Не се вманиачавайте

Всяка жена обича вниманието и може да бъдете сигурни, че го прави оценка. Но границата от вниманието до вманиачаването е прекомерно тънка и елементарно се прекрачва. Не следете всяка нейна стъпка и ход, защото това е тип надзор, а не внимание и угриженост.-->
 скандал Thinkstockphotos
Чувство за комизъм

Жените обожават мъжете с възприятие за комизъм, които могат да ги разсмиват и да ги накарат да се провиснал след тежък ден. Но не прекалявайте, тъй като рискувате да се превърнете в шут.

Подкрепа

Ако желаете една жена в действителност да ви почита и да държи на вас, то това няма по какъв начин да се случи, в случай че не я подкрепяте. Това обаче не значи да се съгласявате с всяко нейно скимване.
 скандал Thinkstockphotos

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР