Жените от зодиака , които ще ви споменем по-долу, съблазняват

...
Жените от зодиака , които ще ви споменем по-долу, съблазняват
Коментари Харесай

Това са жените от зодиака, които ПОБЪРКВАТ мъжете

Жените от зодиака, които ще ви споменем по-долу, съблазняват със своята прелест, хубост и жанр и никой мъж не може да им устои. И най-интересното е, че те не поставят доста старания, с цел да го реализиран. Те просто са себе си! Нека забележим за кои дами става дума:
ОВЕН
Жената Овен е жена, изпълнена със пристрастеност. Тя стъпва крепко на краката си, има чувство за предимство, самостоятелност и е неукротима. Именно тези детайли побъркват всеки мъж, който я срещне, защото го карат да желае да я завладее. Тя е динамична, знае какво желае и е огън и лава. Когато влезе в пространството, незабавно я различавате, тъй като е неповторима и друга от другите дами. Тя притегля вниманието с всяка своя крачка. Когато насочи погледа си към някой мъж, няма метод да не го направи собствен. Тя има метод да му се наложи, само че да го накара дая хареса.
ВЕЗНИ
Жената Везни съблазнява мъжете по напълно друг метод. Нейната загадка се крие в безспорната й женственост. Тя знае по какъв начин да се облича, грижи се добре за себе си, симпатична е и постоянно ухае фантастично. Усмивката ѝ е едно от най-големите ѝ преимущества, както и фактът, че е доста нежна, грижовна и не стопира да приказва сладки неща на обичания си. Тя доста го глези, грижи се за него и е като котка, която жадува за милувки и внимание. И по този начин съумява и му прави всичко, което изиска, като, несъмнено, и той ѝ дава всичко, което тя изиска.
СКОРПИОН
Погледът, който има дамата Скорпион, е непостижим с никоя друга жена от зодиака. Той е натоварен, буен и обещаващ. Тя е жена, която разстройва мъжкото население, без да прави доста. В кръвта ѝ е да кара мъжете да я желаят. Мистерията, която излъчва, или нейната мистериозност, ги кара да желаят да я опознаят още по-добре и да се срещнат с всичките ѝ страни. Притежава пристрастеност, мощ и знае какво желае. Няма да каже доста, само че ще реализира всичко. Тя е секси и внушителна.
РИБИ
Жената Риби може и да не притегля погледа на мнозина, тъй като е сдържана, само че тя е един от най-големите магьосници на зодиака. Тя има специфична заложба да съблазнява мъжете и да ги кара да вършат всичко, което тя желае по собствен метод. Прави това, тъй като има мощна вътрешен глас и ги " чете ". Разбира какво желаят да чуят и по какъв начин желаят да се отнасят с тях. А тя, като хамелеон, им дава това, което желаят. Тя е сантиментална, нежна, раздаваща се, само че също по този начин и " акула " в леглото даже тя да не мисли по този начин.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР