Жените от този знак са специални!Стрелците са специална зодия. А

...
Жените от този знак са специални!Стрелците са специална зодия. А
Коментари Харесай

10 причини незабавно да се влюбите в жена-Стрелец

 жена-Стрелец

Жените от този знак са специфични!

Стрелците са специфична зодия. А дамите от този знак са смели, красиви и умеят да заобикалят спорове. И се влюбват с лекост и същински!

Техният оптимизъм ще ви даде мощ в сложен миг, а свободолюбивият им дух няма да ви даде да скучаете. Ако сте срещнали Стрелец, започнете да го обичате неотложно. Ето 10 аргументи за какво не би трябвало да се съмнявате в тях:

1. Тяхната убеденост ще ви се съобщи и на вас!

Тези дами знаят по какъв начин да се държат. Те осъзнават цената на чаровната усмивка и сладките думи. В същото време те в никакъв случай не се скатават и не лицемерничат. Стабилната порция самочувствие просто не им разрешава да се държат низко!

По-често гледайте обичания си Стрелец право в очите. И всякога, когато го вършиме, сърцето ви ще замира.

2. Умеят да градят връзки без прочувствени драми

Тези девойки умеят да се грижат за себе си и да отстояват мнението си. Ако нещо не им харесва, наложително ще ви кажат истината. В сладката неистина не имат вяра.

От друга страна, Стрелците държат на безспорна бистрота в връзките. Не би трябвало да имате никакви секрети. В подмяна ще получите цялостна неприкритост и изясненост. Нима не е отлично?

3. Тя е амбициозна. Девизът й е „ Мечтай за повече и ще получиш повече “

Ако Стрелецът е решил, че нещо му е нужно, няма да съумеете да го спрете! Господа, това е в действителност рядко качество!

Трябва да разкажете на Стрелеца за своите фантазии и той незабавно ще се заеме с реализацията им. При изискване, че не се съмнява във вашата обич.

4. Тя няма да ви осъжда

Стрелците са мъжете и дамите, които най-добре осъзнават, че всички хора са разнообразни и че не би трябвало да се поставят всички под общ знаменател. Те знаят, че някои от нас не са просто „ неудачници “, а „ хора с неповторима визия “.

5. Те обожават спорта и приключенията

И футбол, и баскетбол, и шахмат! Стрелците са най-хубавата компания при положение, че би трябвало да гледате мач или да участвате в него.

6. Жената-Стрелец е неповторима примес от хубост и разум

Жените, родени под този знак, са доста класни, умни и изящни! Ако една от тях стане ваша жена, можете да сте сигурни: тя постоянно ще ви удивлява със своите причини и със своята обезоръжителна усмивка.

Стрелците са дами, с които без проблем можете да поговорите и за политика, и за музика, и за литература – за каквото желаете! И ще бъдете учудени от нейната интелектуална мощност.

Бъдете подготвени, че в случай че имате такава жена, ще ви завиждат всички другари!

7. Стрелците учудват със своя взор

Имате проблем? Не можете да намерите решение? Попитайте някой Стрелец, те наложително ще намерят отговорите!

Как работи мозъкът им е невероятно да се разбере. Изглежда, им подсказва самата Вселена!

8. Те знаят какво е същински ваучър!

Ако Стрелецът се забавлява, то е същински. Само да влязат в стаята и атмосферата незабавно се трансформира.

Ако имате другарка от тази зодия, бъдете сигурни: тя ще ви кара да се смеете, радостните и танцувате, даже в случай че не желаете. Такава е природата им.

9. Любовта им е дълбока и дълга

Да, първоначално наподобява, че Стрелците се боят под паника от обвързване. Но по тази причина има причина: дамите от този знак се привързват доста към своя сътрудник. Затова в случай че се разделят с някогашните си, то сигурно имат доста същински и мощни прочувствени аргументи.

От друга страна, в случай че момиче-Стрелец не стопира да ви повтаря, че ви обича, значи е по този начин. Бъдете сигурни: тя няма да ви остави след първия крах. Това е жена, която в действителност ще ви обича и в наслада, и в тъга.

10. И последно: тя няма да бъде единствено ваша държанка, а и ваш другар. Завинаги.

Стрелците умеят освен да обичат, само че и да дружат. Затова сътрудниците им получават и непосредствен другар.

Ако сте имали шанса да срещнете необикновен Стрелец, можете да сте сигурни: животът ви ще се трансформира в самодоволство!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР