Жените от малки си мечтаем да се видим в булчинска

...
Жените от малки си мечтаем да се видим в булчинска
Коментари Харесай

Мъжете си избират съпруга по тези 7 важни неща

Жените от дребни си мечтаем да се забележим в булчинска рокля, да минем под олтара с обичания и да прекараме остатъка от живота си с него. Докато ние мощно копнеем за брак, семейство и деца, това не важи за всички мъже. Много от тях изпитват боязън от обвързване и доста мъчно се вземат решение да узаконят връзката си. Ето кои са едни от най-важните неща, които мъжете гледат в дамата, преди да й предложат.

1. Външният ви тип

Колкото и да желаеме да е по различен метод, мъжете са образни същества и опаковката е значима за тях. За да му станете брачна половинка, би трябвало да бъдете наслада за очите му и даже да предизвиквате злоба в останалите мъже. Затова в никакъв случай не спирайте да се грижите за себе си, най-много поради вашето лично самочувствие.

2. Съвместимостта ви

За един мъж е значимо да има до себе си жена, която да схваща ползите и задачите му. Той желае да се усеща изцяло съчетаем с нея, с цел да може да бъде сигурен, че няма да съжалява по-късно. Като цяло, дамите сме прочувствени същества и сме по-спонтанни, до момента в който мъжете са по-рационални и съществено обмислят всичко, в това число и брака.

3. Вашата финансова обстановка и кариера

Времената са разнообразни и към този момент доста по-рядко може да срещнем дами, които са единствено домакини. Господата от ден на ден обръщат внимание на финансовото положение и кариера на своята половинка, защото желаят да бъдат сигурни, че фамилният бюджет ще бъде постоянен. Трябва да имате поради, че парите са една от най-честите аргументи за разногласия.

4. Вашите цели

Не, не може просто да желаете " да бъда омъжена ". Трябва да му покажете, че имате други цели в живота си, които желаете да постигнете.

5. Дали родителите му ви утвърждават

Ако те не ви харесват и не ви одобряват, а той идва от обичайно семейство, не очаквайте скоро предложение за брак.

6. Колко грижовна сте

Мъжете държат да имат до себе си жена, която да бъде блага и грижовна. Това е изцяло разбираемо, като се има поради, че те търсят и майка на бъдещите си деца, по тази причина желаят да бъдат сигурни, че ще изберат подобаващата.

7. Колко добре се вписвате в обществения му кръг

Повечето мъже следят по какъв начин половинките им се държат към приятелите им и дали се вписват.

Източник: iwoman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР