Жените обичат да променят външния си вид и да изпробват

...
Жените обичат да променят външния си вид и да изпробват
Коментари Харесай

Жената се обърна към стилиста, защото се чувстваше “безцветна”

Жените обичат да трансформират външния си тип и да тестват нов външен тип. Вероятно всяка от тях се стреми да стане по-красива и очарователна за другите, само че в това време не всеки може да си разреши радикална промяна и цялостна смяна на имиджа.

Маури родом от малко градче близо до пристанищния град Ванкувър. В млада възраст тя измина дълъг път и пристигна от Канада в град Минеаполис, Съединени американски щати, а точно в студиото на известния стилист – Кристофър Хопкинс, който обича да работи върху външния тип на нежния пол.

Преди Маури се смяташе за непретенциозна и „ безцветна “ и даже не искаше да гледа
отражението си в огледалото. За благополучие, тя реши да направи смела крачка, с цел да се почувства привлекателна.

Жената повери работата на трансформацията си на занаятчия от висок клас, който разкри хубостта на клиента, допълвайки облика с ярки акценти. Крайният резултат просто изнинада Маури.

Изглежда, че майсторът знае всички секрети на хубостта. Сега тя беше уверена, а светлите й пламенни очи блестяха от благополучие.

Благодарение на добре подбраната прическа и способния грим можете да измененията човек до неразбираемост и когато погледнете остарели фотоси на Маури, наподобява, че те изобразяват напълно друг човек.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР