Жените на възраст над 45 години, когато избират топли зимни

...
Жените на възраст над 45 години, когато избират топли зимни
Коментари Харесай

Подробнее 5 грешки при закупуване на пуловер, които могат да добавят възраст над 45 години

Жените на възраст над 45 години, когато избират топли зимни облекла за себе си, постоянно подценяват външния му тип, като са склонни да мислят, че главното нещо в пуловера е какъв брой е топло. Но това е груба неточност, позволявайки която дамите доста скапват имиджа си и постоянно образно прибавят възраст и тегло към себе си.

 Разбира се, даже през зимата, когато всички носят тежки облекла и следват правилото на утайване, си коства да обърнете внимание на естетическата страна на въпроса. Ето за какво, с цел да не остареете и да не напълнеете, носейки неотдавна закупен пуловер, би трябвало да запомните и предотвратите най-честите неточности, водещи до този резултат.

Материал с неприятно качество

Дрехите от нискокачествен материал най-силно скапват външния тип и основават усещане за напреднала възраст. Що се отнася до пуловерите, в този случай те бързо се разтягат след няколко пранета, което е знак за неприятно качество на преждата.

 Такъв детайл от дрешника неотложно поевтинява изображението и го прави нехаен, неестетичен. Ето за какво, вместо да купувате няколко евтини пуловери, по-добре е да дадете желание на един, само че първокачествен.

 Неуместност на модела

Когато избирате модел пуловер за себе си, би трябвало да запомните, че подмладяващият резултат идва от носенето на съвременни, подобаващи, известни продукти.

 Ако вземете пуловер, чийто връх на известност падна предходната или предходната година, можете да създадете усещане за демодиран. Ако една жена е последовател на елегантността на облиците, тогава тя несъмнено би трябвало да обърне внимание на модели, които са безконечна класика.

 Избор на неверен фон или цвят

Струва си да запомните, че модерните неща не постоянно наподобяват еднообразно ужасно на всички представителки на нежния пол. Това, което подхожда на модел от корицата на списание или фешън ревю, не е наложително да подхожда на друга дама.

 Ето за какво най-важният аспект при избора на облекла би трябвало да бъде отчитането на самостоятелните характерности. Например, водоравен модел може елементарно да състари външния тип на дамата, което образно я прави да наподобява дебела, а това от своя страна е обвързвано с преклонна възраст.

Грешен размер

Когато избирате облекла, би трябвало да покажете хладнокръвие и да не купувате последния модел пуловер, който сте харесали в магазина, единствено тъй като в действителност ви е харесал, само че очевидно е предопределен за жена с по-малко или по-едро телосложение.

 Дрехите с погрешен размер съществено нарушават пропорциите на фигурата, правейки я безформена, а пуловерите по този въпрос са изключително по-добри от доста други детайли от дрешника. Ето за какво, с цел да не добавяте непотребни килограми към себе си, по-добре е да отложите новото нещо, до момента в който се появи моделът с стремежи размер.

 Пренебрегване на разпоредбите за образуване на силуета

В допълнение към самостоятелните характерности, които би трябвало да се вземат поради при закупуване на пуловер, си коства да запомните общоприетите правила за оформяне на силуета.

 Трябва да знаете, че нещо, което приключва на удължената част на фигурата, образно прави дамата по-пълна. Удължените до рухване ръкави основават резултат на клек.

 Дълъг пуловер в композиция със скинни съкратява краката до несъразмерен резултат. Яката, която образува огромен брой гънки, образно прави шията по-широка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР