Жените могат да се похвалят със силна интуиция. Те направо четат

...
Жените могат да се похвалят със силна интуиция.
Те направо четат
Коментари Харесай

Признаците, че една жена живее с мъж, когото не обича

Жените могат да се похвалят със мощна вътрешен глас.
Те напряко четат мислите на съпрузите си. Разбират доста от жестовете и мимиките. Умеят да четата сред редовете.
Мъжете от своя страна елементарно могат да бъдат заблудени. Те не се задълбочават в детайлите. Ако брачната половинка подготвя вечерята, избърсва праха в жилището и не е тръгнала на никое място - значи го обича и всичко е наред.
А това може да е надалеч от истината.
Ето 5-те признака, че една жена към този момент не обича мъжа, с който живее:

1. Изчезнало е желанието да бъде в близост от самото начало
Обикновено обичащата жена обича да си прави работата безшумно, само че обичаният да е някъде на една ръка разстояние, в периметъра на погледа ѝ. Сега обаче тя желае да бъде в друга стая или в личния си дом. Ако не сте имали спорове и внезапно дамата стартира да се държи по този метод и все по-често да заобикаля компанията на мъжа си и да избира уединение, то сигурно дистанцията се задълбочава и може да няма връщане обратно.

2. Промяна в навиците
Ако преди дамата е спортувала с мъжа си, споделяла е с него неща, които обича, намирали са си споделени инициативи дружно единствено и единствено да прекарат повече време дружно, само че към този момент не го прави, явно става дума за изстудяване на възприятията. Дори да се оправдае със здраве, отмалялост, сън, това надали дава отговор на истината.

3. Натрупване на засегнатост и яд
Понякога, когато обича, дамата прости. Допуска да отстъпи, въпреки да знае, че е права. Ако сходно нещо обаче се случва непрекъснато, то неизбежно се натрупват оскърбление, засегнатост и яд. С времето тези усеща напират да излязат нескрито и става все по-невъзможно да бъдат потиснати. Когато това се случи, дамата издебва и най-малкия мотив, с цел да напусне мъжа. Това е единствено предлог. Причината се корени в годините обратно.

4. Игнориране на значими събития
Когато има значими събития, мотиви, празници, дамата постоянно е до своя мъж. Независимо дали ѝ харесва мястото, на което се намира, тя застава до него, тъй като по този начин е редно. В един миг обаче престава да го прави. Пренебрегва рождения ден на свекърва си, не съблюдава обещанието си за пазар за нов костюм, не го съпровожда на обичаните му места – всичко това сочи, че дамата е траяла сама.

5. Край на подаръците и изненадите
Преди всеки подарък и всяка изненада е била що се касае за дамата, толкоз и за мъжа. Макар да ги провежда тя, половината от удоволствието ѝ е реакцията на обичания. Вече не прави такива неща, тъй като е охладняла в възприятията си. Дори извинението да е угриженост за фамилния бюджет – когато човек е влюбен и обича, материалните неща са на назад във времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР