Жените Козирог се отличават с дързост и прям характер –

...
Жените Козирог се отличават с дързост и прям характер –
Коментари Харесай

5 причини защо жената Козирог е УНИКАЛНА

Жените Козирог се отличават с смелост и непосредствен темперамент – все качества, които нормално липсват на доста от хората, с които се срещаме в всекидневието си. Дори да мислите за тях като инати същества с сложен темперамент, истината е, че дамите, родени сред 22 декември и 19 януари, са известни с това, че основават едни от най-щастливите фамилии и са същински пазителки на домашния уют. Вижте още няколко аргументи, които вършат дамите от този зодиакален знак в действителност неповторими.
1. Знаят какво желаят и по какъв начин да го получат
 Зодиите, които постоянно получават каквото желаят Зодиите, които постоянно получават каквото желаят
Има зодии, които поради упоритостта си постоянно са на върха. За тях няма връщане обратно, колкото и сложен да е пътят към триумфа. Те не се...
При дамите от този знак няма 6-5. Те са уверени, както в себе си, по този начин и в желанията си. Наумят ли си неща, скоро то ще се случи. Определено знаят, че всяко нещо си има цена и преценят обстановките изкъсо.
2. Планират всичко и прави графици
Една от най-отличителни черти на Козирозите е, че са необикновено проведени и подредени. Дори да не сте ги видели да пишат в голям планер, бъдете сигурни, че те имат стотици графици и описи или в телефона, или в главата си. Ако прецакате проектите им обаче, неприятно ви се написа.

3. Не е истерична и владее страстите си
 Как козирозите провалят живота си, без даже да го осъзнават Как козирозите провалят живота си, без даже да го осъзнават
Козирозите са едни от най-стриктните и съществени зодии. Те са същински другари и на тях може да се разчита. Но, естествено, както всичк...
Смелостта в дамата Козирог стои на равнище. Самата тя на тип наподобява като ледена кралица, само че това напълно не е по този начин. Просто в никакъв случай не демонстрира страстите си и има много висока прочувствена просветеност.
4. Грижовни и положителни, само че прями
За дамите от този знак светът е битка и без значение от компликациите, те постоянно побеждават. Много добре знаят по кое време и по какъв начин да се държат, тъй като са много интелигентни. Умеят да дават сърцето си макар привидната безчувственост, която излъчват. Изключително тяхно качество е честността, която не се опасяват да раздават на всеки, който я заслужи право в лицето.
5. Лоялни са в любовта
Независимо дали мъж, или жена, всички родени под този знак са хора на достойнството. Ако ви е дала сърцето си, вашата обичана в никакъв случай няма да отклони вниманието си другаде, да залитне или да попадне в неловка обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР