Жените, които се опитват (и успяват) да разчупят клишето, че

...
Жените, които се опитват (и успяват) да разчупят клишето, че
Коментари Харесай

Луана Торес е от секси пилотите на хеликоптер /снимки/

Жените, които се пробват (и успяват) да разчупят клишето, че пилотирането на летателни машини е мъжка специалност, са не една и две. Но в множеството случаи приказваме за самолети и пътнически авиолинии, в които всички одобряват дамите с удивление и почитание.
Но жена водач на хеликоптер несъмнено не е нещо, което се вижда всеки ден. Особено красива жена, която има нюх и към хубостта на природата и я споделя в обществените мрежи.
Луана Торес е на 29, от Канада. Има всички данни да бъде модел, приключила е стопанска система, само че избира специалност, която й разрешава да бъде над нещата - безусловно.
Да бъде водач на хеликоптер е сбъдната фантазия на хубавицата, повлияна най-много от нейния брат, който упражнява същата специалност.
Сега Торес лети над някои то най-красивите кътчета от планетата. За Луана работата й е невероятна, тъй като й разрешава да се любува на природата по най-хубавия вероятен метод.
Kрасавицата работи в компания за комерсиални полети във Ванкувър и кръжи над заснежените планински масиви в компанията на туристи и запалянковци.
Едва ли част от проектите на Торес е било да се трансформира и в Instagram звезда, само че със фотосите, които разгласява в профила си, това е просто неизбежно.
На една част от тях показва секси фигура, а на друга - спиращи дъха естествени пейзажи, снимани от кабината на хеликоптерите, които пилотира, написа Daily Mail.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР