Жените изневеряват на съпрузите си от любов и от желание

...
Жените изневеряват на съпрузите си от любов и от желание
Коментари Харесай

Защо изневеряват омъжените жени

Жените изневеряват на съпрузите си от обич и от предпочитание да запазят брака си. Това изказване прави Алисия Уолкър професор в университета в Мисури в книгата си „ Тайният живот на изневеряващите дами “, откакто прекарва цяла година в интервюиране на погрешни съпруги.

Уолкър е говорила с повече от 50 дами на възраст сред 24 и 65 години и разкрила, че дамите, които изневеряват, нормално не желаят да разрушат браковете си, а просто имат потребност от секс и оргазми.

Признания от пет дами, които не съжаляват, че са изневерили

Кой прости по-лесно невярност? Мъжете или дамите

Професор Уолкър споделя, представена от „ Индипендънт “ (Independent):

„ Повече от половината от дамите, с които разговарях ми споделиха: „ В брака ми към този момент няма секс “ или „ Не стигам до оргазъм “ и това е повода да изневеряват “ .

Интересът на създателят е предизвикан от статистиката, че дамите, които са при започване на 40-те си години е най-вероятно да изневерят на съпрузите си. Знаейки, че по-голямата част от тези дами не търсят нова обич на тази възраст, Уолкър желае да разбере за какво тези дами, които настояват, че „ обичат съпрузите си “ им изневеряват.

Тя разкрила, че за доста от дамите решението за невярност не е пристигнало непринудено, а е взето от нужда: „ До огромна степен това е едно преценено и съзнателно подхванато деяние, решение да получат това, което им липсва в брака, което за тях е оргазми и те в действителност изневеряват, с цел да останат омъжени, което беше много изненадващо изобретение “.

Вместо да се отдават на полови милувки с други мъже за развлечение, по-голямата част от дамите, интервюирани от Уолкър декларират, че

търсят полови взаимоотношения отвън брака си, тъй като физическите им потребности не са задоволени и усещат, че това е единственият метод да запазят брака си .

Някои разкриват, че откакто цяло десетилетие не достигали до оргазъм със брачна половинка си, са го потърсили другаде, защото единствената им друга алтернатива е била да изоставен съпрузите си.

Част от дамите разкриват, че търсят секс на друго място, тъй като съпрузите им не могат физически да им дадат това, от което имат потребност, заради здравословни аргументи и дамите не желаят да съсипят брака си.

Изненадващо, доста от интервюираните дами, споделят, че когато са задоволили потребността си от оргазъм, са станали „ по-добри съпруги и по-добри майки “ и най-голямата им грижа била „ да запазят брака си “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР