Жените имаме склонност да си въобразяваме, че всичко ни е

...
Жените имаме склонност да си въобразяваме, че всичко ни е
Коментари Харесай

Ето част от нелепите митове за мъжката сексуалност

Жените имаме податливост да си фантазираме, че всичко ни е ясно, щом стане дума за половите желания на мъжете. Факт е, че от време на време сме на светлинни години от истината за това какво желае сътрудникът ни. Както е истина, че в главата ни постоянно бълбукат всякакви архаични легенди и митове, отнасящи се до мъжката половост.
От дребни са ни промили мозъците с антични полови схващания, които прекомерно евентуално пречат на интимните ни прекарвания, вместо да ги катализират в посока на оргазма.

Винаги са подготвени за секс
Господата в никакъв случай не отхвърлят секс, в никакъв случай не са изтощени и в никакъв случай нямат главоболие. Харесва ни да си мислим по този начин, само че истината е, че мъжете не са роботи. Те също се тормозят, изпитват стрес и не им се желае когато и да е и на всички места да се отдадат на разюздани пристрастености. След като нашите страсти постоянно вземат превес над либидото ни, за какво и техните усеща да не си вършат каквото си изискат с креватния им ищах.

Никога не се преструват
Съжалявам, мацки, само че това изобщо не е правилно. Не единствено ние си разрешаваме да се вием като млади лозници, убеждавайки обичания си, че преди малко сме видели Венера от една ръка разстояние. Половинките ни също имат податливост да си фантазират оргазъм безапелационно, нищо че ние се преструваме четири пъти повече от тях в леглото. Оказва се, че единствено 47% от мъжете доближават до приемливия край по време на секс, а 3 % настояват, че в никакъв случай не свършват, до момента в който изследват вагиналните дълбини.

Изпразването постоянно значи оргазъм
Не напълно! Еякулацията и достигането досега, който кара мъжете да издадат задоволителен писък, не всеки път се случва едновременно. Някои мъже стигат до оргазъм, без да еякулират – това е така нареченият изсъхнал оргазъм.

С наслаждение биха пропуснали любовната игра
Жените към момента от време на време считаме, че единствената цел на мъжете е да минат по късия път към слабините ни. Това по-скоро е годно, уповавам се, за отминали времена. Съвременният мъж се е извисил над този скотски примитивизъм и в действителност се любува на ласките, които предвещават отвяващи прекарвания. Разбира се, от време на време и двете страни бързаме да стигнем до „ същината на нещата”, откъдето идва заблудата ни, че на господата не им пука за удоволствието, което ни доставят устните и ръцете им.

Отказват ни, тъй като не ни желаят
Дамите доста бързаме да си вършим неверни изводи. Обожаваме да си пълним главите с несъществуващи аргументи, от време на време даже единствено с цел да разнообразим всекидневието си. Когато сътрудникът ни нежно отклони поканата ни за правене на обич, не трябва да се вкарваме във кино лентата, че той повече не е притеглен от нас. Ако има проблеми с ерекцията, дано не го отдаваме на нашите персони. 42 %от мощния пол има проблеми с твърдостта на пениса си. Стресът, умората, стеснителността при първия акт сред двама души, терзанията и прочие са по-честите убийци на желанието им, в сравнение с ние.

Харесват единствено дами с съвършени тела
Няма какво да се лъжем, сигурно точат лиги по всякакви засукани мацки в списанията или по тв приемника. Може моделите и известните актриси да са чести посетители във фантазиите им, само че това не значи, че търсят подобен стандарт в действителността. За мъжете, които си костват, са от изключителна значимост хубостта на мозъка ни, възприятието ни за комизъм, женствеността и елегантността ни. В последна сметка господата не са идиоти, те знаят, че манекенките в пресата не са като всички останали дъщери на Ева. Повечето мъже харесват сочни женски форми и избират да не крием лицата си под тонове грим. А нещото, което най-вече ги притегля, е нашата самонадеяност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР