Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват

...
Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват
Коментари Харесай

Секс-скандал разтресе парламента в Украйна

Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна обявиха, че ще упорстват за оставката на забъркания в секс-скандал ръководител на комисията по външна политика Богдан Яременко, написа "Интерфакс Украйна ".

Инициативата беше препоръчана от депутата от фракцията "Опозиционна платформа – За живот " Антонина Славицкая. Поведението на Яременко, съгласно нея, е непрофесионално и позорно.

Тя акцентира, че значително отвращение провокира не самият секс-скандал, а "поредицата от неистини, които се изговориха, и оправданието за това държание ".

Тя съобщи, че в комисията по външна политика "има доста почтени дами, подготвени да поемат длъжността ръководител ".

В поддръжка на това искане се изрече Ирина Геращенко от фракцията "Европейска взаимност ".

Тя се възмущава, че с постъпката си Яременко подхранва най-лошите легенди за Украйна, че тук за 100 $ може да се купи жена.

"Това е срам и считаме, че ръководителят на комисията би трябвало да подаде оставка ", съобщи Геращенко.

Яременко беше изловен от публицисти, че води интимна кореспонденция с продажница по време на парламентарно съвещание. На фотографията се вижда текста на разменените известия сред депутата и дамата, с която се прецизират изискванията на срещата, цената и типа услуги, които тя дава.

Първоначално политикът разгласява в обществените мрежи известие, че това е била готова от него провокация, откакто медиите почнали да разгласяват попаднали под фотообективите им преписки на депутатите.

"Това сработи. Ловците на измислени обстоятелства снимаха нещо, което не съществува. Не би трябвало да се има вяра на всичко, което разгласяват медиите ", написа Яременко.

Малко по-късно, обаче, депутатът беше заставен да признае грешката си. Той изясни, че е седял в "защитен ъгъл ", като си е мислел, че публицистите няма да съумеят да снимат екрана на телефона му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР