Жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс,

...
Жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс,
Коментари Харесай

Направете секса по-дълъг с тези 5 трика

Жените постоянно се оплакват, че мъжете, с които вършат секс, свършват доста бързо. Доказано е, че междинната дълготрайност на половия акт е към 10 минути – време, което не всеки път е задоволително, с цел да може двамата да си доставят взаимно наслаждение и най-много дамата да получи оргазъм.

Според някои изследвания, по-голям процент от мъжете достигат оргазъм между 2 и 5 минути от началото на секса, пише tialoto.bg. Има редица фактори, които оказват негативно влияние на представянето ви в леглото. Комплексите, физическото състояние, употребата на алкохол или наркотици, стресът от първия път, могат да понижат либидото ви.

Ако имате сравнително нова връзка и все още се напасвате с партньора, е нормално в началото да не изпитвате удовлетворение от секса на 100%. Но когато сте заедно от месеци и мъжът свършва много бързо, ето няколко съвета, които може да са ви от полза:

1. Мастурбиране

Предварителната подготовка може да помогне на мъжа, но и да му изиграе лоша шега. Еякулация само няколко часа преди секс може да увеличи шансовете ви за продължителен сексуален акт. По този начин мъжът няма да е толкова напрегнат и може да стигнете до оргазъм заедно.

2. Втори сексуален акт

Ако мъжът е свършил твърде бързо сексуалния акт, не се притеснявайте. След като си отпочине малко, може да пробва втори път след около 10-15 минути. При много мъже вторият път е доста по-продължителен и вълнуващ за жената в сравнение с първия.

3. Експериментирайте

Няма как да го правите всеки път в една и съща поза и да искате да получите оргазъм. Експериментирайте. Сменете мястото. Понякога новите неща възбуждат повече и двамата. По този начин ще правите по-продължителен секс и ще внесете разнообразие във връзката.

4. Притискане основата на пениса

По този начин може да задържите за кратко еякулацията. Самото притискане спира кръвооттока към тази част на тялото и удължава продължителността на секса.

5. Използването на медикаменти

Ако на мъжа често му се случва да свършва бързо, може да се консултира със специалист, който да му изпише специални лекарства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР