Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат

Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат ...

5 незаменими качества на желаната жена

Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат единствено на външния си вид. Това е голяма грешка, тъй като само визията не може да заинтригува умен и стойностен мъж за дълго време. Който твърди, че господата харесват глупави жени, не му вярвайте. Нормалните мъже обичат да общуват с умни представителки на нежния пол. Тези 5 качества у жената са най-важните и привлекателни за тях.

1. Чувство за хумор

Тънкото чувство за хумор издава интелигентната жена, това веднага прави впечатление в самото начало на връзката. И след това е много важно да общувате с човека, с когото имате над какво да се смеете заедно. Весели моменти и добри шеги намаляват напрежението в общуването. А жена с безизразно лице, която слуша мъжки хумор, едва ли ще предизвика приятни емоции. Умните дами не се смеят на глупави шеги. Те знаят как да различават добрия хумор от лошия.

2. Проницателност

Умът винаги идва с опит, така че има малко действително интересни хора в млада възраст. Натрупаният в живота опит формира личността, обогатява я. Интелигентната жена, която се харесва на мъжете, има проницателност. Тя знае кога да говори и кога да мълчи, къде да държи емоциите и къде да ги демонстрира. Деликатните моменти не я поставят в нелепи ситуации.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com