Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат

...
Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат
Коментари Харесай

5 незаменими качества на желаната жена

Жените постоянно се пробват да угодят на мъжете, като разчитат само на външния си тип. Това е огромна неточност, защото единствено визията не може да заинтригува интелигентен и стойностен мъж за дълго време. Който твърди, че господата харесват глупави дами, не му вярвайте. Нормалните мъже обичат да поддържат връзка с умни представителки на нежния пол. Тези 5 качества у дамата са най-важните и привлекателни за тях.

1. Чувство за комизъм

Тънкото възприятие за комизъм издава интелигентната жена, това незабавно прави усещане в самото начало на връзката. И по-късно е доста значимо да поддържате връзка с индивида, с който имате над какво да се смеете дружно. Весели моменти и положителни смешки понижават напрежението в общуването. А жена с безизразно лице, която слуша мъжки комизъм, надали ще провокира приятни страсти. Умните дами не се смеят на глупави смешки. Те знаят по какъв начин да разграничават положителния комизъм от неприятния.

2. Проницателност

Умът постоянно идва с опит, тъй че има малко фактически забавни хора в млада възраст. Натрупаният в живота опит образува личността, обогатява я. Интелигентната жена, която се харесва на мъжете, има прозорливост. Тя знае по кое време да приказва и по кое време да мълчи, къде да държи страстите и къде да ги показва. Деликатните моменти не я слагат в нелепи обстановки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР