Жени в Сирия са били сексуално експлоатирани от мъже, доставящи

...
Жени в Сирия са били сексуално експлоатирани от мъже, доставящи
Коментари Харесай

Адът на Сирия: Секс срещу хуманитарна помощ

Жени в Сирия са били полово експлоатирани от мъже, доставящи филантропична помощ от името на Организация на обединените нации и други организации, разкри Би Би Си. Според очевидци мъжете са търгували артикули и храни против полови услуги.

Предупрежденията за полови злоупотреби са от най-малко три години, само че все пак нови данни демонстрират, че те не престават, изключително в южната част на страната. Сирия е в революция от 2011 година насам. От Организацията на обединените народи показаха, че няма да бъдат толерантни към употребата на дами.

В Организация на обединените нации нямат информация за сходни случаи. Според филантропичните служащи на терен обаче употребата е извънредно публикувана. Някои сирийски дами даже отхвърлят да посещават разпределителните центрове, тъй като по-късно хората ще одобряват, че са предложили телата си за помощта, която носят у дома.

Някои филантропични организации си затварят очите за употребата, тъй като използването на медиатори и локални представители е единственият метод помощи да доближават до рисковите елементи на Сирия, недостъпни за интернационалните филантропични служащи.

Фондът на Организация на обединените нации за популацията (UNFPA) е направил оценка на обвързваното с полова еднаквост принуждение в района предходната година и е стигнал до извода, че филантропичната помощ се разменя против полови услуги в разнообразни региони на Сирия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР