Жени Марчева отсъстваше от ефира на Тази събота, което веднага ...

Жени Марчева отсъстваше от ефира на Тази събота, което веднага

В bTV стана страшно! Жени Марчева избухна лошо за уволнение...

Жени Марчева отсъстваше от ефира на " Тази събота ", което незабавно накара феновете да потънат в конспирации. Мястото на водещата зае  Гергана Венкова, която водеше " Тази събота " и " Тази неделя " през август, когато титулярните водещи бяха в отпуск. Още през вчерашния ден обаче Марчева побърза да изясни, за какво не е на екран в този така значим ден за размисъл.

" Не, не съм умряла! Не, не са ме уволнили от БТВ! Не, не съм подлога, на която и да е политическа партия! Бъдете здрави! Хората възнамеряват живота си оттатък войните, президентските укази за нови избори и инфлацията. Утре ще бъда очевидец на най-голямото тайнство-любовта! Успех на екипа на “Тази събота ” на БТВ в този значим ден, знам, че сте страхотни! "

Очевидно е, че Марчева отива на женитба, само че това едвам ли е нейната, въпреки че тя към този момент публично е разведена жена. Явно обаче бракосъчетанието е значимо, щом е решила да почете тържеството, вместо да отиде на работа както всяка събота, написа Hotnews.bg. Думата " очевидец " в поста на журналистката подсказва, че тя ще бъде кума на задоволително близки хора, поради които е в отпуск тази събота.

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg