Жени Марчева не готви. И не се има предвид само,

...
Жени Марчева не готви. И не се има предвид само,
Коментари Харесай

Жени Марчева никога не е готвила! Мъжът на водещата върти домакинството

Жени Марчева не готви. И не се има поради единствено, че рядко се развихря в кухнята. Водещата на „ Тази събота и неделя ”, която има две дъщери, изобщо не припарва до печката. Преди изрядните домакини да се почувстват скандализирани, дано уточним, че въпреки всичко и фамилията на Жени хапва домашно приготвени ястия. Заслугата е на мъжа й Мартин, който преди време призна, че прави множеството домакинска работа. А от това се подразбира, че освен готвенето е негов ангажимент, научи HotArena.  

„ Никога не съм готвила. Не знам дали обичам, тъй като в никакъв случай не съм го правила. Имам един прелестен брачен партньор до себе си, който е страховит кулинар, и го прави с такова наслаждение и с подобен кеф, че ето толкоз години към този момент сме дружно, че аз не съм почувствала вътрешната нужда да съм стопанин на кухнята ”, споделяла е Жени Марчева. 

Тя въпреки всичко знае по какъв начин се подготвя зеленчукова крем чорба. Вероятно и някоя друга по-лесна рецепта. Само че рядко се втурва да ги подготвя, защото като се изключи че няма потребност, няма и кой знае какво време. Иначе преди да се задоми, журналистката, която този юни навърши 44 години, имала няколко кулинарни опита. Един от тях подхванала, с цел да впечатли обичания си по времето, когато към момента били гаджета. Жени направила малинов къс, който се оказал, меко казано, неудачен. Забравила да постави бакпулер и паят се надигнал единствено със сантиметър от тавата. Освен тъничък, десертът се получил и много корав, което към този момент били необяснимо. Любимият й, несъмнено, приел с възприятие за комизъм „ кулинарния шедьовър ”. Малиновият къс не повлиял на връзките им, защото се оженили по-малко от година след запознанството си. 

В семейството Жени разчита доста на мъжа си, а за грижите за двете им дъщери имат четири помощници. Това са майката на Мартин, с която Жени е много близка, лелята на водещата – сестра на татко й, майка й, както и детегледачката Джули. Тяхната помощ е нужна, защото Жени и Мартин са много заети с специалностите си. Само че водещата на „ Тази събота и неделя ” постоянно е подчертавала какъв брой е внимавала в избора на работно място, тъй че да не е за сметка на времето за фамилията й. Така че Жени някак съумява да е изрядна в професионалните си задължения и в същото време да е предан родител. „ Сякаш преди този момент не бях живяла. Аз съм различен човек. Придобих някаква безусловно друга сетивност към света към себе си ”, казвала е водещата за майчинството. 

Тя се връща на работа, когато огромната й щерка станала на годинка, а втория път, когато Миа навършила 10 месеца. Жени е намеквала, че не постоянно се оправя с всичко с лекост, само че в никакъв случай не се оплаква. Причината е, че приема дребните провокации в всекидневието метафизичен, без ненужно драматизиране. Оценява това, което има, и е същински признателна. А и не харесва мрънкащите хора, постоянно я изнервяли.

Иначе и тя имала сложни моменти. Например, преди години, в професионален проект изгубила възторг . Кариерата й стартира в Българска национална телевизия, където работи малко в новините, както и в предаването „ Открито ” на Валя Ахчиева. По-късно се реалокира в радиото. След раждането на огромната й щерка Моника, Жени приема поканата да води утринния блок на Българска национална телевизия. Когато забременява с Миа, журналистката получава примамливото предложение да се реалокира в Би Ти Ви в предаването „ Нека приказват ”. Идеята е да води рубриките „ Хладнокръвно ” и „ Честна дума ”. Приема освен, тъй като прави оценка опцията за смяна в професионален проект и опцията да работи с освежена мотивация. Решението й обаче било най-много поради двете й дъщери. Сутрешният блок е ангажимент, който е всеки ден, което значи, че Жени нямаше да може да отделя нужното време за дъщерите си. Именно това е една от аргументите журналистката да е извънредно удовлетворена от сегашното си работно място. Другите са, че харесва предаването, сътрудниците си и най-много Мариана Векилска и Диана Любенова, с които към този момент са и близки приятелки, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР