Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със

...
Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със
Коментари Харесай

Шокираща промяна в bTV: Прясно разведената Жени Марчева е не...

Жени Марчева е свалила най-малко десетина кг след развода със брачна половинка си Мартин. Само допреди няколко месеца водещата на предаването „ Тази събота” по Би Ти Ви изглеждаше напълняла, подпухнала, отпусната и прекомерно повехнала като за жена, която всяка седмица излиза в тв ефира. Откакто обаче още веднъж е мома, тя разхожда пред камерите фигура съвсем като на манекенка. А сътрудниците й шушукат, че животът без мъж й се отразява доста добре.



Наскоро водещата разкри, че единствено преди няколко месеца е поставила формален завършек на своя 20-годишен брак. Отдавна се знае за проблемите във връзката с мъжа й Мартин, само че телевизионерката се опитвала да ги преглъща поради положителното остаряло време и двете деца.

Това лято обаче Жени решила дефинитивно да се раздели с предишното, като в това време съумяла да запазила попечителството над децата, както и фамилното жилище. Мартин се изнесъл и я оставил в дома, който дружно били градили. Според мълвата, той към този момент имал нова жена, с която възнамерявал скоро да заживее. В същото време някогашната брачна половинка прекарала лятната отпуска в циркулиране на курортите в страната ни и в Гърция без мъж до себе си. С нея са били само двете й деца.

Вместо да се депресира, че мъжът й към този момент има друга, тя изненадващо се успокоила, амбицирала се да отслабне и съумяла да влезе във форма единствено за два-три месеца. Прясно разведената жена безусловно е разцъфнала. В момента тя наподобява по-добре от своята колежка Диана Любенова, която обичайно минава за хубавица. Според слуховете, въпреки да е взела децата, Марчева се е договорила с Мартин да си поделят грижите за тях. По този метод й оставало задоволително свободно време, с цел да се занимава със себе си.Дали обаче журналистката има нов мъж в живота й? Според слуховете, тя към момента е сама, само че поради новия й външен тип не се оплаквала от липса на ухажори, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР