Жени Калканджиева сподели, че е предпочела бизнеса пред голата корица

...
Жени Калканджиева сподели, че е предпочела бизнеса пред голата корица
Коментари Харесай

Защо Жени Калканджиева не се е съблякла за Playboy

Жени Калканджиева показа, че е предпочела бизнеса пред голата корица за Playboy.

"Не снимах корица на Playboy, имах предложение. Представих си, че ходя на договаряния, на среща някъде. И индивидът, на който представям моя план, под бюрото си държи един Playboy, на който аз съм съблечена. Несериозно е! ", описа Жени пред Гала и Стефан, написа дир.бг.

Тя разяснява и тематиката за половия тормоз в Холивуд и показа, че тя също е имала неприлични оферти, само че съгласно нея виновността постоянно е 50 на 50. Калканджиева бе безапелационна, че дамата би трябвало да се държи по метод, по който дава да се разбере, че нищо не може да се случи.

Жени описа и за последната си самодейност, която е специфичен календар, сниман напълно с аналогова технология без никакъв фотошоп. Тя е на мнение, че модата на същинското и естественото се завръща, и това е неизбежно.

Календарът е напълно черно-бял и е "новото съвременно ретро ".

Тя описа, че по време на фотосите даже се скарала на Ирена Милянкова, че е прекомерно слаба и е време да качи килограми и да наподобява по-женствена.

Калканджиева не се тормози от естествения тип и даже прикани младите девойки да спрат с ботоксите и хиалурона. За себе си счита, че е обикновено да има бръчки, поради че другия месец навършва 43 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР