Жени Калканджиева разголи душата си в Папараци пред Мария Игнатова

...
Жени Калканджиева разголи душата си в Папараци пред Мария Игнатова
Коментари Харесай

Калканджиева проговори за любовта с Вальо

Жени Калканджиева разголи душата си в " Папараци " пред Мария Игнатова и шокира феновете с самопризнания за себе си, които до този миг никой не знае за нея. Шестата по хубост в света реши да разкрие повече за тайния си живот, заплахите, наказванията и тестванията.

" Разглобявам и съединявам от раз Калашников, нямам никакъв проблем - все едно, че съм била в казармата ", похвали се стилната мениджърка, която влезе в кандидат-депутатските листи на Вътрешна македонска революционна организация.

Тя реши да разкрие и няколко скандални секрети от детството си, които са оставили дълготраен отпечатък в съзнанието ѝ. На ваучър в шести клас пила бира, само че след това майка ѝ я подгонила с върбова пръчка, а татко ѝ я санкционирал до парното, с цел да гледа по какъв начин послушните деца играят пред блока, а тя не може да отиде при тях.

„ До 16 даже не се бях целувала. След това се влюбих грубо във Вальо от Надежда 2 “, върна лентата за първите си прекарвания Жени.

Тя показа, че се е отказала да се разделя с Тачо. „ По едно време се бях възбудила – край, бракоразвод. После си помислих, че в случай че стане някой прелом – нали все гледаме филми за края на света, Тачо пръв ще грабне детето да го избавя “, разнежи се хубавата жена, още веднъж припомняйки, че брачният партньор ѝ е татко на място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР