Жени Калканджиева разголи душата си в Папараци пред Мария Игнатова

Жени Калканджиева разголи душата си в Папараци пред Мария Игнатова ...

Калканджиева проговори за любовта с Вальо


Жени Калканджиева разголи душата си в "Папараци" пред Мария Игнатова и шокира зрителите с признания за себе си, които до този момент никой не знае за нея. Шестата по красота в света реши да разкрие повече за тайния си живот, опасностите, наказанията и изпитанията.

"Разглобявам и сглобявам от раз Калашников, нямам никакъв проблем - все едно, че съм била в казармата", похвали се модната мениджърка, която влезе в кандидат-депутатските листи на ВМРО.

Тя реши да разкрие и няколко скандални тайни от детството си, които са оставили траен отпечатък в съзнанието ѝ. На купон в шести клас пила бира, но после майка ѝ я подгонила с върбова пръчка, а баща ѝ я наказал до парното, за да гледа как послушните деца играят пред блока, а тя не може да отиде при тях.

„До 16 дори не се бях целувала. След това се влюбих жестоко във Вальо от Надежда 2“, върна лентата за първите си преживявания Жени.

Тя сподели, че се е отказала да се разделя с Тачо. „По едно време се бях възбудила – край, развод. После си помислих, че ако стане някой катаклизъм – нали все гледаме филми за края на света, Тачо пръв ще грабне детето да го спасява“, разнежи се хубавата жена, отново припомняйки, че съпругът ѝ е баща на място.

Източник: fakti.bg