Жени Калканджиева пробива в Русия! Освен че вече 30 години

...
Жени Калканджиева пробива в Русия! Освен че вече 30 години
Коментари Харесай

Жени Калканджиева пробива в чужбина, ето къде

Жени Калканджиева пробива в Русия! Освен че към този момент 30 години я зовем " шестата по красота в света ", в този момент можем гордо да отбележим, че нашенката се пласира и при Путин!

Скандалната брюнетка с афинитет към суровите яйца я гледат милиони братушки във кино лентата " Ятаган ", който върви с огромен триумф в Русия. Красавицата играе в основната роля в лентата. Черната комедия може и да не сграбчи премия " Оскар " (както около премиерата през 2019 година даде обещание режисьорът Андрей Андонов), само че пък се харесва в Русия. Това е нашият отговор на тяхната " Кухня ".

Калканджиева се похвали за триумфа в обществените мрежи и даже сподели клипче, в което виждаме сцена сред нейната героиня и облика на Зуека, който също играе в " Ятаган " (към днешна дата самият Зуек живее в Испания, така че той е още по-интернационален и от Жени). Двамата седят на маса и спорят, отлично озвучени от руснаци. Зуека е публицист с сектор антитероризъм, Жени е напълно некомпетентна директорка на АБОРТ - кратко от филмовата институция " Агенция за битка с проведената престъпност ". Красавицата е недоволна, че от обещаните две страници изявление ще бъде оповестена единствено една. " Но пък е с огромна фотография! ", отбелязва героят на Зуека и хвърля похотлив взор към сексапилната Калканджиева, писа " България Днес ".

Двамата имали и секссцена, само че във финалния монтаж тя, за жал, била изхвърлена и никой не могъл да се порадва на мачкане на чаршафи сред Зуека и по-високата от него с цяла глава Калканджиева. Феновете на Жени са във екстаз от съветския й триумф и я карат да проговори самата тя на съветски и да спряга падежите. " Именителен, родителен, дателен, творителен, винителен, препоръчан падеж! Помня ги от учебно заведение, доста ти отива да приказваш на съветски, давай по-често! ", молят я почитатели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР